SPOROČILO NAŠE GOSPE 2.8. 2014

SPOROČILO NAŠE GOSPE 2.8.2014

Mir, moji dragi otroci, mir!

Jaz, vaša Brezmadežna Mati vam dajem vso svojo materinsko ljubezen, tako da bi bila vaša srca Jezusova in bi vaša življenja slavila Boga.

Molite za rešitev duš za nebeško kraljestvo. Molite za vaše brate, ki so v temi sveta, da bi bili rešeni duhovne slepote.

To je čas, da se odločite za pot do nebes; to je čas, da zapustite greh in prosite Boga odpuščanja, ker On daje svoje odpuščanje in usmiljenje vsemu človeštvu.

Ne izgubljajte milosti nebes, ne prezirajte Božjo pomoč, ki vam jo Bog daje po svoji Nebeški Materi, kajti nekega dne bodo mnogi jokali, ker me niso poslušali in niso molili kot bi morali.

Sprejmite Božji klic v svoja življenja in vrnite se na svojo sveto pot s prenovljenim srcem po zakramentih in željo, da bi bili vsak dan boljši.

Sprejemam vas v svoje Brezmadežno Srce in prosim pred Prestolom Vsemogočnega potrebnih milosti za vaše dobro in v dobro vsega človeštva. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

3 thoughts on “SPOROČILO NAŠE GOSPE 2.8. 2014”

  1. Marijo prosim za milost, da bi nekoč cela naša družina častila Njeno Brezmadežno Srce.
    Blagoslov in pozdrav.Mirko

    1. Prišel bo čas, ko bo Marijino Brezmadežno Srce čisto zares slavilo veliko Zmago* hvelevredno je priporočati temu neskončno ljubečemu Srcu vse tiste, ki sedaj še nimajo spoznanja, vedenja o globinah usmiljenja in neskončne Ljubezni tega Materinskega Srca* ker preprosto še ne živijo v povezanosti z Marijo in ne vedo, da so že zapisani v Njenem Brezmadežnem Srcu* vendar želi Marija Nebesa tudi zanje, za slehernega izmed nas* želi. da naše življenje uspe, že tu na zemlji in za večno*želi nas posvariti pred grehom in peklom, rešiti pred večnim pogubljenjem* zato nagovarja ta svet, kot morda še nikoli prej* ker je naša Mati* želi biti Mati vsakemu, kdor se Ji zaupa, kdor Ji odpre svoje srce* matere imajo oblast, eno polnost moči, ki se ji morajo pokoravati celo kralji in vladarji tega sveta* matere delajo čudeže, o katerih se znanosti še sanja ne* matere nosijo v svojem srcu moč, ki se razodeva kot čudodelna moč Ljubezni* Marija je postala naša Mati v uri križanja* to je neizpodbitni temelj za Njeno polnomočje in čudodelno Moč* Ona je Mati ureditve onostranstva* in mi ji radi sledimo, ker smo naravnani na večnost, poklicani smo na večno bivanje z Bogom* Marija ni konkurenca Jezusu in Njegoevemu odrešenjskemu delovanju, ampak je preprosto naša Mati* Oče in Mati pa nista v odnosu konkurence, ampak sta Božja podoba, odsev Troedinega Boga* neizmeren občutek moči Marije je oblast Matere; radi verujmo v Njene besede, ko pravi: “Moje Brezmadežno Srce bo slavilo veliko zmago!” in Ji zvesto pomagajmo pri tem* vsakič, ko je Njen božji Sin Jezus vedno znova pribit na križ in izpostavljen sramotenju, se pričenja Njena vedno vnovična naloga kot Božje Matere: Ona nam prinaša Kristusa* vodi nas h Kristusu* to počenja ravno takrat, ko mi že popolnoma pozabimo Nanj* z ali brez lastne krivde* kajti Ona je naša Mati, Mati vseh ljudi* želi, da najdemo večno življenje* “Žena, glej Tvoj Sin! Tvoj otrok!” Tvoj zapuščeni in ogroženi otrok! Tu začenja Marijina skrb za nas na vedno nov način* Marija nam pošilja Luč, Luč vere* kaže nam pot k Bogu* Zato radi molimo vsak dan rožni venec! Molitev je najveličastnejša povezava z Bogom* kdor hodi po poti molitve, pride na cilj, na vrata Očetove hiše* molitev je kot cesta, na kateri dobimo vse milosti od Boga* molitev je pot, s katere ne moremo zaiti* rožni venec je močna, mogočna molitev* zbuja neizmerno veliko upanje* prebuja zaupanje, ki ga lahko napolnijo edino Nebesa* tako se v vseh življenjskih situacijah učimo ohraniti povezanost z Nebesi* “Prosi za nas sveta Božja Porodnica!”* in mi dobimo moč, toplino, znamenja in čudeže* in to zaupanje ne razočara* dokaz za to so številne Marijine molitve*

  2. Draga Ana,
    tako dolgo in obširno pismo! Hvala!
    Upam, da bodo še drugi dobili korajžo in vzljubili Jezusa po Srcu Marije in Srcu svetega Jožefa, saj je njuno življenje bilo v polnosti osredotočeno na Jezusa v izvrševanju Božje volje. Na vse, ki pogledate to spletno stran in/ali ob sporočilih in vsebini premišljujete, kličem blagoslov svetih Treh Src.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja