SPOROČILO NAŠE GOSPE 19,4.2014 VELIKONOČNA VIGILIJA

SPOROČILO NAŠE GOSPE EDSONU GLAUBER
MANAUS 19.4.2014
VELIKONOČNA VIGILIJA

Blažena Mati je bila mirnega obraza. Njene besede so prihajale v moje srce in me napolnjevale z zaupanjem v ljubezen Božjega usmiljenja. Ne sme nas biti strah približati se Božjemu Srcu Jezusa, temveč se moramo vreči z zaupanjem k njegovim nogam in prositi odpuščanja in ljubezni. Bog nas hoče rešiti, tako je poslal svojo nebeško Mater, da nam prenese njegova sporočila. On goreče želi naše rešenje. Naj zagorimo v ognjeni peči Njegovega Božanskega Srca. Božja ljubezen je močnejša od smrti in greha. Naj se vnamemo v ljubezni do nje v vsej polnosti.

 MIR MOJI LJUBLJENI OTROCI, MIR!

PRIHAJAM IZ NEBES, DA VAS VODIM V PREBODENO BOŽANSKO SRCE MOJEGA SINA JEZUSA. NJEGOVO SRCE JE POLNO LJUBEZNI IN ODPUŠČANJA. ON JE BOGAT V USMILJENJU IN HOČE REŠITEV VSE DUŠE.

KDOR SE POPOLNOMA ZAUPA NJEGOVEMU SRCU NE BO VIDEL VEČNE SMRTI, TEMVEČ NEBEŠKO SLAVO. MOLITE, MOLITE ZA SPREOBRNJENJE SVETA, KER SO MNOGE DUŠE SLEPE IN HODIJO PO POTI UNIČENJA, KI VODI V PEKLENSKI OGENJ.

GOSPOD, MOJ BOŽJI SIN, ME JE POSLAL V AMAZONIJO, DA BI TA ZEMLJA POSTALA ZEMLJA MOLITVE IN VERE, MAJHNI SVETI KRAJ NEBES.

 MOLITE ZA SVOJE DRUŽINE VSAK DAN IN PROSITE BOŽJEGA VARSTVA. JEZUS HOČE DATI VSE DRUŽINE V GOREČO PEČ SVOJEGA SRCA, DA BI NAS OGRELO IN OSVOBODILO DUHOVNEGA MRAZA.

 JAZ, VAŠA MATI, JAZ SEM TU, DA VAM POMAGAM IN PODELIM NEBEŠKE MILOSTI. HVALA ZA VAŠO PRISOTNOST. VAŠE MOLITVE  SO TOLAŽBA MOJEGA BREZMADEŽNEGA SRCA.

 UMRITE ZA POSVETNE STVARI IN VSTANITE ZA ŽIVLJENJE V MILOSTI, ZDRUŽENI Z MOJIM SINOM JEZUSOM. ON JE ŽIVI, VSTALI IN MED VAMI. KDOR SE MU IZROČI Z VERO, NE BO NIKOLI NEMOČEN IN UNIČEN ZARADI ŽIVLJENJSKIH PREIZKUŠENJ, AMPAK BO IMEL MOČ IN  ZMAGAL.

 ZAHVALJUJEM SE VAM ZA VAŠE MOLITVE. VRNITE SE NA SVOJE DOMOVE V BOŽJEM MIRU. VSE VAS BLAGOSLAVLJAM. V IMENU OČETA IN SINA IN SVETEGA DUHA. AMEN!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja