SPOROČILO NAŠE GOSPE 19. MAJA 2014

2b25788207fa8514393165f072c21bc2
SPOROČILO NAŠE GOSPE 19. MAJA 2014

Mir z vami!
Jaz, vaša nebeška Mati vas kličem k spreobrnjenju, molitvi in miru. Molite, molite, molite z ljubeznijo in s srcem. Bog me je poslal sem, da vas vse sprejmem v moje materinsko Srce.
Jezus, Kralj miru vas ljubi. Imejte globoko ljubezen do mojega Sina Jezusa, ker on je resnično vaš pravi mir in veselje. Samo v mojem Sinu boste našli odrešenje. Brez Jezusa v svojem življenju ne morete doseči Nebeško kraljestvo.
Sprejmite ljubezen do Jezusa in mojo materinsko ljubezen v svoja srca in nesite jo svojim bratom, ki so najbolj oddaljeni od Božje ljubezni. Bodite apostoli Božje ljubezni do vseh svojih bratov.
Molite rožni venec z vero in ljubeznijo in vsak dan se posvetite mojemu Brezmadežnemu Srcu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Edson:
Danes je sveta Mati prišla v spremstvu nadangela Rafaela. Posredoval je za ozdravljanje in osvobajanje src in družin od sedanjega zla in nevarnosti. On vedno posreduje pred Bogom za naše potrebe in moramo vedno prositi za njegovo varstvo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja