SPOROČILO NAŠE GOSPE 18. APRILA 2015

(2) EG Coutinhoabc

SPOROČILO NAŠE GOSPE 18.4.A015

Mir, moji ljubljeni otroci!

Otroci moji,ne bojte se! Jaz sem tu, vaša mati, da vas sprejmem po moj Brezmadežni in zaščitni plašč.

Bog vas ljubi in me je poslal iz nebes, da vam povem, da on želi kraljevati v vaših domovih z mirom in ljubeznijo, da bi to lahko udejanil vas prosi, da živite vsakodnevno molitev in odpreste svoja srca njegovi milosti.

Oddaljite se od greha in vstopite v duha molitve. Družine, ki pripadate Bogu, molite, molite, molite, da bi bili sposobno prenesti preizkušnje življenja. Molitev je življenje na vaši poti vere: ne pozabite moliti. Sledite pot, ki vam jo kažem in hodili boste varno k Srcu mojega Sina Jezusa.

Ne pozabite moliti za spreobrnjenje nevernikov, ki imajo srce trdo kot kamen. Mnogi so odtujeni od Boga in vas prosim, da jim pomagate priti bliže mojemu Sinu Jezusu, po vaših molitvah, darovanih z ljubeznijo,  da bi jim Gospod dal potrebne milosti za spreobrnjenje in svetost.

Hvala za vašo prisotnost tu nocoj. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Gospa nas prosi da molimo za spreobrnjenje neverujočih. Mnogi, čeprav so videli toliko znamenj in čutili dotik Božje navzočnosti, zavračajo njeno materinsko prisotnost preko prikazovanj, ker imajo srce trdo kot kamen zaradi greha, ki se ga v življenju nočejo odreči in opustiti. Mnogi imajo raje greh kot zveličanje. Toda nekega  bodo bridko jokali, če se ne bodo pokesali in spremenili življenje.

Večne resnice se zavračajo in teptajo, tudi od tistih, ki bi morali bili luč zvesti Kristusovi čredi, se pustijo prevarati od posvetnega duha in njegovih grešnih idej. Ostali bodo tisti, ki ljubijo in branijo resnico. Bog je resnica, on se ne spremeni nikoli: včeraj, danes in vedno. Našo neposlušnost in upornost proti Večni Resnici bomo morali plačati z visoko ceno.

Bog nam daje čas za spreobrnjenje, odločimo se, da sledimo poti, ki nam jo kaže Devica, poti molitve, odpovedi, pokore.

Čas je sedaj ne jutri. Danes je čas da spremenimo srce, kajti jutri bo lahko prepozno. (Edson)

11009192_1009060192461980_814632430334889256_nEdson danes!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja