SPOROČILO NAŠE GOSPE 17.MAJ 2014

0a59a012ffdab80b373a1ff3b83f0fa2

Mir z vami!
Otroci moji, sem vaša Mati. Tukaj sem še enkrat, da potrkam na vrata vašega srca, da vas prosim, da popolnoma pripadate Bogu. Mnogi so zaprli svoja srca klicu svoje Nebeške Matere, drugi so v dvomu ali naj sledijo pot k Bogu ali posvetnosti. Odločite se za Boga. Izberite nebesa. Izberite nebesa otroci moji in ne boste pogrešili.
Bodite otroci molitve in vere. Bojujte se za Nebeško kraljestvo. Molite, da bi ostali zvesti v svoji veri. Karkoli se zgodi, spomnite se mojega poučevanja in mojih materinskih sporočil.
Ne sledite glasovom sveta. Svet vas ne uči resnice. Poslušajte glas mojega Božjega Sina. On vas kliče na pot svetosti. On vas kliče k spreobrnjenju po meni.

Velika tema visi nad svetom in Cerkvijo. Prihaja čas, da razglasite, da hočete pripadati Bogu. Ne bojte se! Vaša Mati sem tu, da vam pomagam ostati na nogah, pogumno in z vero na Gospodovi poti.

Jaz vas ljubim in vas prosim, da molite rožni venec za zmago in uničenje moči hudiča nad dušami in, da bi prejeli luč in moč Svetega Duha.
Hvala za vašo navzočnost tukaj na tem, od vaše nebeške Matere, blagoslovljenem mestu. Naj bo Božja ljubezen vedno v vaših srcih in v vaših družinah.
Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja