SPOROČILO NAŠE GOSPE 17.11.2015 – Torino (IT)

28a8a17bdf698c20659c6e3615fe727e

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 17.11.2015 (Carmagnola –TO)

Mir, moji ljubljeni otroci, mor!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim in prihajam iz nebes, da vas prosim za molitev, ki je vaše močno orožje za boj proti vsemu zlu.

Moji otroci, sprejmite! Bog vas kliče k spreobrnjenju že dolgo časa, toda mnogi spijo in zanemarjajo svoje odrešenje. Vrnite se k Bogu. Odpovejte se grehu in poslušajte svojega Gospoda, ki vas kliče k sebi.

Moj Sin me pošilja na mnoge kraje sveta, da zberem svoje otroke k molitvi, da tako skupaj prosimo usmiljenja njegovo Božje Srce. Mnogi so duhovno slepi in ne vidijo ničesar.

Kmalu bo prišlo veliko trpljenje za Cerkev in znani trg se bo kopal v krvi, ker pravi kristjani ne molijo, kot bi morali. Tisti, ki bi morali biti luč mnogim dušam so prvi, ki jih uničujejo s slabimi zgledi, zato bosta bolečina in trpljenje velika.

Vzemite svoje rožne vence in upognite svoja kolena do tal, da Bog pride na pomoč moji otroci, s svojo močno roko in odstrani vse zlo čim bolj daleč od vseh vas.

 

Prosite pomoč Svetega Jožefa in se vsak dan posvetite njegovemu Prečistemu Srcu in Bog vas bo varoval in vam podelil zmago nad vsem zlom. Sveti Jožef je Varuh Svete Cerkve: tega nikoli ne pozabite.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja