SPOROČILO NAŠE GOSPE 17.02.2015 (pustni torek)

10847861_10203941243024870_7724951548105054180_n

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 17.02.2015  (pustni torek)

Mir z vami!

Moji dragi in ljubljeni otroci, danes moj Sin Jezus izteguje svojo roko  v blagoslov in svoj usmiljeni pogled na vas in na vaše družine, kakor tudi na Sveto Cerkev in svet.

Moj Božji Sin Jezus vas ljubi in vsak dan daje  velike milosti ubogemu in grešnemu človeštvu- po Njegovi Sveti Žrtvi na križu, ki se daruje na številnih oltarjih sveta v Sveti Maši.

Ne oddaljujte  se od Jezusovega Srca, temveč se mu izročite – brez pridržkov, da bodo vaša življenja razsvetljena in vaša srca vneta z Božjo Ljubeznijo.

Mnogo nehvaležnih in grešnih ljudi veliko žali mojega Sina Jezusa s svojimi strašnimi grehi. Nikoli prej kot sedaj se kazniva dejanja vedno bolj slabšajo. Satan vžiga mnoga srca s puščicami užitka, čutnosti in nečistosti.

Darujte Nebeškemu Očetu zasluge mojega Sina Jezusa, njegovo trpljenja na Križu in prosite odpuščanja in usmiljenja za svet, da se popravijo strašni grehi in se Božja pravičnost odvrne.

Najbolj me boli in joka Srce od brezbrižnosti mnogih vernikov in včasih celo služabniki Cerkve mojega Sina Jezusa se ne bojujejo več proti strašnim grehom in žalitvam povzročenim proti mojemu edinorojenemu Sinu, temveč jih spodbujajo in sprejemajo kot normalne stvari.
Ne, moji otroci!… Grehi pritegujejo velike kazni na ves svet. Če se ne popravi in Božja pravičnosti ne zadosti z molitvami, posti in žrtvami , bo svet strašansko udarjen in celo škofijam, župnijam ne bo prizanešeno, ker so bili kraji težkih kaznivih dejanj, bogoskrunstva in skrunitev, storjenih proti Bogu.

Dela nebes ne mešajte z deli mesa in sveta. Vendar božja luč razkriva temo in se bori. Bodite Božja luč v življenju svojih bratov, ki so slepi in v temi.  To je čas velikega dela, ki poteka, velik boj proti zlu, da rešimo kar največ duš za nebesa.

Vzemite vaše rožne vence in molite, molite, molite. Ta bitka se zmaga samo z molitvijo. Pridružite se vaši Nebeški Materi, vedno se posvečujte mojemu Brezmadežnemu Srcu  in boste imeli moč, luč in milost, da premagate vse zlo in greh.

Blagoslavljam vas in vam dajem svoj mir: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

rozni-venec

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja