SPOROČILO NAŠE GOSPE 17. 01. 2015

10442956_957398977628102_4878494706104548912_n

SPOROČILO NAŠE GOSPE 17. 01. 2015

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati, prihajam iz nebes in vam rečem, da z molitvijo se lahko svet spreobrne in prejme mir.

Molite vedno bolj rožni venec. Naj postane dnevna molitev vašega življenja in naj se moli z ljubeznijo in vero.

Molitev spreminja vaša življenja in osvobaja vaše družine tolikega zla. Po molitvi Božja milost deluje v vaših življenjih in vas očiščuje vaših nepopolnosti.

Veliko mojih otrok se je oddaljilo od Boga in imajo svoja srca polna sovraštva, zaradi pomanjkanja Božjega miru v njihovih življenjih. Pomagajte svojim bratom odpreti njihova srca za Boga.

Nebeški oče išče duše, ki vedo kako se žrtvovati in darovati za rešitev sveta. Sprejemajo z ljubeznijo in potrpežljivostjo preizkušnje vsakega dne, da jih lahko darujejo Gospodu kot zadoščenje, da bi prejele njegovo usmiljenje in odpuščanje za uboge grešnike.

Pridite, otroci moji, pojdimo! Dolgo časa prihajam iz nebes in prosim molitve za mir. To je ura, da se združite v molitvi bolj kot kdaj koli, za ves svet, saj pridejo dnevi, ko bodo mnogi želeli, a bo prepozno.

Svet še vedno ima čas milosti, toda kmalu se bo zgodilo toliko žalostnih stvari, ki bodo spremenile vaša življenja za vedno.

BODITE ZVESTI KLICEM, KI VAM JIH DAJE NEBO. Odločite se za Boga v tem trenutku in sedaj, ne jutri. Bog vas kliče k spreobrnjenju sedaj, danes in danes morate sprejeti ta klic z ljubeznijo in se spreobrniti.

Jaz vas ljubim in molim noč in dan za vašo rešitev. Ne pustite ob strani klice vaše Nebeške Matere, ampak jih sprejmite v svoja srca in Bog vam bo dal mir. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes je bila Naša Gospa ovita v nepopisno lepi luči  in ta ista svetloba  je sijala na naša življenja. Vsaka gesta in gibanje Device je izžarevala čudovito luč. Razumel sem da, kadar darujemo naše molitve vsega rožnega venca* jo neizmerno počastimo in da ne obstajajo besede na svetu, ki bi lahko razložile kako je bolj vzvišena njena slava, da sije od veselja in ljubezni za svoje sinove in hčere, in ji dovoljuje nam podeliti milosti, katere ona želi, da prejmemo v naša življenja. Naša Gospa nas kliče za boj med dobrim in zlim. Moramo se odločiti za Boga sedaj, danes in ne jutri. Odlašanje na potem ne sme obstajati v naših življenjih, ampak danes; potem mora biti sad našega spreobrnjenja danes, v tem sedanjem trenutku in z našimi molitvami, in je bolje delati dobro danes združeni z Bogom, se pokesamo svojih grehov in s skesanim srcem sledimo naši poti spreobrnjenja.

(* vse 4 dele rožnega venca)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja