SPOROČILO NAŠE GOSPE 16.3.2014 OB 20.30

SPOROČILO NAŠE GOSPE 16.3.2014 OB 20.30

Ponoči, med sveto mašo, ko sem prejel sveto obhajilo, sem videl Devico kot Kraljico, oblečeno v zlata oblačila in kronano, bolj sijoča od sonca, ki je bila v nebesih, nad  Apostolskim nuncijem, škofji, duhovniki. Božja Mati je razprostrla svoj brezmadežni varovalni plašč in z njim pokrivala celebrante. Plašč je rastel in se razprostrl tudi na

prisotne ljudi. Devica mi je rekla:

 

Jaz sem Mati Cerkve in Kraljica Družin. Po naročilu mojega Božjega Sina razprostiram svoj varovalni plašč na to Škofijo, na ljudi v tem mestu, dajem jim svoj materinski blagoslov da zavlada mir in ljubezen od Boga.

Naj družine spoznajo milost od Boga, ki jim je dana v tem večeru s prisotnostjo, velikega škofa Cerkve, Papeža med njimi, da zaživijo svetost v njihovih domovih, naj bodo luč, ki sveti v temi, znamenje življenja tistim, ki sedijo v smrtni senci in upanje za srca, ki so trpeča in v stiski. Družine ste od Boga, Bog je z vami in vas nikoli ne zapusti! Ne bojte se temin, ki se hočejo pokazati kot zmagovalci. Nič ni močnejšega od Božje ljubezni in luči.  Od božanskega diha Svetega Duha bo vse zlo razpadlo na koščke in bo uničeno, če bodo ljudje verovali in nikoli dvomili. Molitev, spreobrnjenje, vera in zadoščevanje. Zapustite napačne stvari, odpovejte se krivic in sledite sveti poti Boga, da bi bili osvobojeni od duhovne slepote, kesajte se svojih grehov, imejte srce čisto in sveto, tako, kot je imel čisto moj ženin Pravični Jožef. Samo tako bo Bog dal mnoge nebeške milosti, vas objel zaradi njegovega neskončnega usmiljenja in odpravil vse zlo. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pintura 1

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja