SPOROČILO NAŠE GOSPE 15.11.2014

2b25788207fa8514393165f072c21bc2 (1)

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem Mati, sem prišla iz nebes, da vas prosim, spreobrnite se in vrnite se k Bogu, kajti On vas kliče vsak dan in vas prosi, da zapustite življenje v grehu in spremenite smer vašega življenja.
Jaz, vaša Mati vas prosim: molite z ljubeznijo vsak dan rožni venec, kot družina. Odpovejte se lenobi, odpovejte se posvetnim stvarem in molite vedno več.
Kako mnogi starši zapravljajo svoj čas ob gledanju televizije in ne molijo skupaj s svojimi otroki. Televizija vam ne bo prinesla odrešitve, ampak le Bog.

Spremenite, spremenite svoje življenje, da vas bo Bog mogel preoblikovati po molitvi. Jaz sem tukaj pred vami, z vso svojo materinsko ljubeznijo. Odpiram svoj materinski plašč in vas ščitim.
Verujte vedno bolj. Izročajte se vsak dan v Božansko Srce mojega Sina Jezusa in prosite odpuščanja za svoje grehe. Ne igrajte se z vašim odrešenjem. Bog vam daje čas za spreobrnjenje. Izkoristite ta čas milosti in pomagajte svojim bratom in vsem prinašajte Božjo luč. Hvala za vašo navzočnost nocoj. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja