SPOROČILO NAŠE GOSPE 15.06.2016

 

holy-family_306_450 (1)

SPOLOČILO NAŠE GOSPE 15.06.2016

Ponoči

V tej noči je prišla Sveta Mati v spremstvu Malega Jezusa in Svetega Jožefa. Vsi trije so kazali na svoja Sveta Srca. Kadar so prišli, velika luč je prišla od svetega kraja, kjer so bili pred menoj in kadar so odhajali so šli v smeri visokega hriba, kjer se je nahajalo Svetišče, blagoslavljajoč vse s svojo Sveto prisotnostjo, ki je razsvetljevala vse. Sveta Devica mi je dala sporočilo:

 

 

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, prihajam z nebes, da vas blagoslovim. Tu sem s svojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom in vas prosim, da odprete vaša srca za povabila,ki jih Gospod daje po meni v tej noči.

Molite v družini. Varujte svoje družine z njihovo posvetitvijo našim trem Svetim Srcem. Jezus vas ljubi in želi zveličanje vsakega izmed vas. Bodite poslušni temu kar vas Bog prosi po Cerkvi in sedaj tudi po meni.

Bežite od greha, kesajte se svojih grehov in prosite odpuščanja in moj Sin vam bo odpustil. Ne imejte v svojih srcih polno tegobe in pomanjkanja odpuščanja, temveč imejte svoja srca čista za mojega Božjega Sina.

Blagoslavljam vaše družine, skupaj s svojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom in vam povem, da naš mir se spušča na vas in vaše družine  v tem trenutku.

Polagam vse svoje sinove duhovnike in posvečene v svoje Brezmadežno Srce, moj Sin Jezus in moj Ženin Jožef delata enako.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljamo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja