SPOROČILO NAŠE GOSPE 15.02.2020 – MANAUS/AM

SPOROČILO NAŠE GOSPE 15.02.2020 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša mati sem tu, da vas blagoslovim in vam  pomagam premagati življenjske  preizkušnje, se skupaj z vami borim proti vsemu zlu, ki vas želi uničiti in povzročiti žalost, bolečino in bolezen.

Imejte vero, otroci moji. Bog, Gospod nebes in zemlje je močnejši od vsega, da Satan in njegovi sodelavci niso nič pred njim.

Dnevno se posvetite našim trem Svetim Srcem in Gospod vas bo varoval in vam podelil številne telesne in duhovne milosti. Molite Rožni venec. Vsak Rožni venec, izmoljen v vašem življenju vas osvobaja vsakega vpliva in delovanja hudega. Molite Rožni venec z vero in ljubeznijo, ker ta molitev doseže slap nebeških milosti.

Ne pustite se premagati od skušnjav in napak tega sveta. Izročite se v roke mojega Božjega Sina in On vam bo dal Božansko moč, da s strahom in vero pričujete o njegovi ljubezni in njegovi besedi vsem vašim bratom.

Molite, molite, molite, otroci moji, molitev je sveta in mogočna in spreminja vse stvari. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja