SPOROČILO NAŠE GOSPE 15.01.2015 – Edsonu Glauber

IMG_0067

SPOROČILO NAŠE GOSPE 15.01.2015 – Edsonu Glauber

Mir, moji ljubljeni otroci, mir naših Svetih Src vsem vam!

Dragi otroci, Bog vas neizmerno ljubi in želi spreobrnjenje vaših družin in vaših src. Bojujte se za nebo. Trudite se, da bi bili na Božji strani nekega dne. Zapomnite si otroci moji: dnevi hitro minevajo. Življenje na tem svetu je kratko a v nebesih traja večno. Bodite dobri in ljubeznivi z vsemi. Bodite moji apostoli miru.

Božja milost se kaže zelo močno na svetu preko mojih prikazovanj. Sprejmite Božjo ljubezen v svoja srca in ne bodite žalostni ob preizkušnjah in težavah.  Jaz, vaša Mati sem tu in vedno prosim za vas pred mojim Sinom Jezusom.

Moji otroci, hvala za vaše molitve. Vi še niste razumeli moč molitve, ampak jaz, če mi dovolite, vas bom naučila kako moliti s srcem, da boste vedno bolj posredovali za odrešenje svojih bratov.

Rožni venec je močna molitev in posvečuje vaše duše, vam pomaga v  boju proti zlu in grehu. Glejte vedno naprej in vedno sledite svojo pot spreobrnjenja. Pogum, Bog je z vami! Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega duha.

 

Ko je naša gospa dejala: .  Jaz, vaša Mati sem tu in vedno prosim za vas pred mojim Sinom Jezusom… je to rekla na tak mehak način poln ljubezni, da je ganila moje srce. Bil sem ganjen in moje srce je bilo polno ljubezni in miru.  Danes so se me te njene besede resnično dotaknile. Imamo mamo, ki vedno prosi in posreduje za nas in prav tako se moramo mi naučiti moliti in posredovati skupaj z njo za spreobrnjenje sveta in zveličanje duš.

Prihodnost in sreča mnogih je na kocki. V boju med dobrim in zlim, moramo bojevati dober boj v Gospodovem imenu, za dobro sveta in sedanjosti.
Vzemimo svoj rožni venec in molimo z vero in ljubeznijo.

Vsaka Zdrava Marija je žarek luči in milosti, ki doseže mnoge in veliko duš se odpre Božji ljubezni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja