SPOROČILO NAŠE GOSPE 14.07.2016

 

33200D

SPOROČILO NAŠE GOSPE 14.07.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, ljubim vas in prihajam  iz nebes vas prosit, da molite za mir v svetu, za mir v družinam, ki so pozabile na Boga, ker grešijo in so zvezane z materialnimi stvarmi.

Ne oddaljite se od Boga, otroci moji. Ne zapustite Božje ljubezni, da bi sledili iluzijam, ki vam jih hudič ponuja. Otroci, svet, materialne stvari in moč so minljivi a Božja ljubezen in nebesa so večna.

Premagajte hudiča z molitvijo rožnega venca, s posvetitvijo Srcu mojega Sina, s posvetitvijo mojemu Brezmadežnemu Srcu in Prečistemu Srcu svetega Jožefa.

Ne delajte težkih grehov. Ne žalite mojega Božjega Sina. Živite kar vam pravim. Dala sem vam že toliko sporočil. Podelila sem vam mnoge milosti. Jokala sem, prosila in vam dala različna znamenja svoje ljubezni na raznih krajih sveta; toda resnično vi še niste odprli svojih src Bogu.

Hitro pozabite na našo ljubezen do vas in se pustite premagati zlu, ker se zares niste še naučili odpovedati se svoji volji.

Potem, ko ste oprali svoje duše v krvi mojega Sina pri spovedi, se v Evharistiji izročite v roke mojemu Sinu Jezusu, ki vas bo vodil k Očetu.

Veliko molite! Človeštvo je na robu velikih nesreč in mnogi so gluhi in slepi za dela Svete Trojice.

Zbudite se v tem času milosti prosite Boga usmiljenja zase in za svet. Ne izgubite priložnosti, ki vam jo Bog daje, da bi obnovili svoja srca v ljubezni in milosti mojega Božjega Sina.

Jaz vas ljubim in sem tu, ker želim vašo srečo in mir. Mir vaših src, moji otroci. Ljubezen za vse vas, da bi pripadali Bogu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja