SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.MAJ 2014

NA PRAZNIK FATIMSKE MATERE BOŽJE!

DSC_0098

 

 

 

 

 

 

Mir z vami!

Dragi otroci, še enkrat, po naročilu mojega božanskega Sina prihajam iz nebes, da vas blagoslovim in prosim, da okrepite svoje molitve in žrtve za dobrobit sveta in za zveličanje duš.

Moji otroci , dnevi so zlobni . Mnogi moji otroci so zaslepljeni s hudičem . Mladi se sami uničujejo z nečistostjo in drogo ; družine niso več skupaj in duhovniki so ohlajeni  v veri in ljubezni do Boga .

To so časi, ki sem jih prerokovala v preteklosti. Če želite ostati stalno zvesti Gospodu  se morate več žrtvovati, veliko moliti in se odpovedati svetu.

Mnogi ne molite, kot sem vam naročila, toda imate čas in naredite veliko stvari, ki ne vodijo v nebesa.

Zapustite greh. Bodite od Boga. Posvetite se vsak dan mojemu Brezmadežnemu Srcu. Tukaj v mojem srcu vas bom ogrela z Božjo ljubeznijo. Tukaj iz mojega srca vam želim podeliti milosti in blagoslove iz nebes.

Bodite tisti dragi  otroci, ki tolažijo Jezusovo Srce. Apostoli teh zadnjih časov, zbudite se! Ne zaspite, ampak vstanite in se s pogumom borite za Božje kraljestvo. Prinesite svetlobo kjer je tema, mir, kjer je sovraštvo. Ne oddaljite se od mene, ker vas bom vodila do varnega pristana odrešenja.

Moj Božji Sin je razžaloščen nad svetom in želi nadaljevati s svojo pravičnostjo. Prihajam, da posredujem za dobro človeštva kot tudi brazilskih ljudi.

Sprejmite moje besede v svoja srca in jih živite v praksi, v nasprotnem primeru boste videli veliko trpljenje in bolečine, ki bodo pustošile po svetu, kot se še ni zgodilo v zgodovini človeštva.

Ulice številnih mest  bodo polne krvi in pepela, uničene zaradi požara.

Pazite, vidite, popravite za grozne grehe, ki pritegnejo strašno kazen, ki bo prišla in uničila vse.

Človeštvo noče ubogati Boga, toda On je Gospod in njegova Božanska moč bo delovala.

Kdorkoli je v mojem Brezmadežnem Srcu, bo tudi v Srcu mojega Sina Jezusa, ki je polno usmiljenja in ljubezni.

Sprejmite moj materinski blagoslov in nesite ga vsem svojim bratom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

 

2 thoughts on “SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.MAJ 2014”

 1. Dragi prijatelji, častilci Prečistega Srca svetega Jožefa, člani Družine svetih treh Src, vsi, ki obiskujete to spletno stran:
  NAREDIMO VSE, DA POMAGAMO NAŠI SVETI MATERI, DA BI NAM ONA LAHKO POMAGALA.
  POSLUŠAJMO NJENE PROŠNJE, NJENA OPOZORILA. ODGOVORIMO NA NJENO POSLANSTVO, KI JI GA JE BOG ZAUPAL ZA REŠITEV SVETA IZ TEME GREHA V DANAŠNJEM ČASU.
  Presveto Srce Jezusovo, usmili se nas!
  Brezmadežno Srce Marijino, bodi naše rešenje!
  Prečisto Srce svetega Jožefa, bodi varuh naših družin!

 2. DRAGI PRIJATELJI VZEMIMO ŠE POGOSTEJE ROŽNI VENEC V ROKE IN
  MOLIMO ZADOSTILNE MOLITVE IN PROŠNJE MOLITVE K NEBEŠKI MATERI.
  BLAGOSLOV IN POZDRAV. MIRKO

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja