SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.6.2015

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.6.2015

28968b7f0fd16b62dca32085f8778ae5

 

 

 

Sveta Mati se je prikazala in ob njeni strani so bili Frančišek in Jacinta ter sveti Anton. Dala je sledeče sporočilo.

 

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Prihajam iz nebes, da vas obogatim z Božjimi milostmi. Vaše duše potrebujejo Božjo ljubezen. Vaše duše so žejne Boga. Prepustite se skrbi Gospoda. On želi ozdraviti vaše rane in vaše duše in želi ozdraviti vaša srca ranjena z grehom.

Ne bodite gluhi za klice nebes. Molite vedno bolj, kajti mnoge duše so daleč od svete poti, ki vodi k Bogu. Mnogi, ki so sledili poti spreobrnjenja so jo opustili in zapustili Gospoda.

Bodite močni, bodite možje in žene vere in molitve. Bodite moji otroci z rožnim vencem v roki, ki se borijo za odrešenje duš.

Ne obupajte. Ne izgubite vere in upanja, čeprav vse izgleda izgubljeno, Bog bo pomagal in dosegel zmago za svoje in za svojo Cerkev.

Težki časi se bodo spustili na vso Cerkev in na svet. Nezvestoba mnogih škofov in duhovnikov bo pritegnila jezo Nebeškega Očeta in njegova močna roka bo počistila kar mu ne pripada in kar maže njegovo Cerkev. Po delovanju ognja Svetega Duha bo uničil in požgal vse zlo.

Veliko molimo za svetost duhovnikov! Bog hoče, da njegovi služabniki živijo sveto in ne kot živali brez smisla, polni strasti, ponosa in napuha.

Bog hoče nenavezanost in uboštvo tistih, ki mu služijo. Vsaka pretirana navezanost na oblast, materialne stvari in užitke tega sveta, so hitra pot, ki vodi v pogubljenje. Duhovniki, škofje, bodite sveti, bodite sveti, bodite sveti!….

Cerkev se mora prenoviti v ljubezni, ponižnosti, odpovedi in navezanosti na to, kar ne prihaja od Boga in biti popolnoma združena v Njem.

Blagoslavljam vas in vas dajem v svoje Srce ter vas pokrivam s svojim Brezmadežnim plaščem. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru.

Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja