SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.11. 2015

6da3b218ed407913d3b845b5416367bf (2)

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.11. 2015

 

Molitveno srečanje je bilo v Svetišču Lurške Gospe v Veroni. Videl sem Sveto Mater, ki se mi je prikazala nepričakovano, ko sem bil na potovanju, v avtomobilu. Spremljali so jo Sveti Mihael, Sveti Gabrijel in Sveti Rafael. Imela je belo tančico in obleko modrikasto-sive barve. Pela je lepo pesem.  Angeli so jo spremljali in peli:

 

O Marija, Marija, Marija!
Mti Boga in naša Mati.

Ti si blagoslovljena med vsemi ženami

Mati Boga in Vrata Nebeška.

Ó Marija, Marija, Marija!

Blagoslovila nas je in mi rekla: Ate mais!

Kar je hotela reči, da se vidimo ponovno, ko bo molitveno srečanje v Cerkvi skupaj s prisotnimi verniki.

 Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, moj Sin Jezus me pošilja, da vam povem, da morate posredovati za človeštvo, ki je postalo vredno njegove pravičnosti na način, ki se ga še ni nikoli videlo. Zadoščujte s svojimi molitvami, žrtvami in pokoro za svoje grehe in grehe sveta. Ne bodite neposlušni Božjim klicem. On vam govori v sedanjem času po meni, svoji Brezmadežni Materi.

Jaz se prIkazujem na mnogih krajih sveta, da vas kličem k Bogu. Molite, da bi se odprla zaprta in otrdela srca. Prosite odpuščanja za svoje grehe. Spreobrnite se in odločite se za Boga ter živite v miru z vsemi. Ljubite in odpuščajte prejete žalitve in odprite svoja srca Gospodu tako da ljubite vse svoje brate.

Otroci moji, ljubite, da bi pripadali Bogu. Ljubite, da bi zaslužili nebeško Kraljestvo. Ne hrepenite po svetu, temveč po nebesih. Ne živite v grehu, temveč v Božji milosti, ker vam ona odpira vrata nebes. Z grehom zaslužite pekel.

Ženini in neveste, ljubite drug drugega. Bodite zvesti Bogu, varujte svoje hiše z ljubeznijo, nesebično in brez prepirov.

Otroci, živite Božje Zapovedi in posebno častite svoje očete in svoje matere, kot Bog želi. Molite skupaj in vaše družine bo Gospod blagoslovil. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja