SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.10.2016 (V ITAPIRANGI)

gospa_fatimska3

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.10.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in prihajam iz nebes, da vam podelim svojo ljubezen in mir mojega Sina Jezusa. Odprite svoja srca, moji otroci, odprite svoja srca. To sem vas prosila že tolikokrat a mnogi me ne poslušajo, ker so zakrknjenih src, ne verjamejo kar jim govorim, dvomijo v mojo prisotnost in preganjajo tiste, ki sem jih izbrala.

Gorje tistim, ki se ne spreobrnejo in se ne odločijo za Boga. Čas beži in življenje gre naprej in nekega dne se bodo morali predstaviti pred Božjim Prestolom.
Bog vas kliče po meni k spreobrnjenju sedaj. Ne izgubljajte časa! Spremenite življenje, da z dostojanstvom zaslužite njegove milosti in blagoslov.

Gospod prosi iskreno kesanje vsakega izmed vas.

Itapiranga je kraj izbran od Gospoda, da se v Amazoniji in v svetu manifestira njegova ljubezen in odpuščanje.

Veliko molite za Cerkev, ker bo šla skozi njen najslabši čas in bo trpela veliko preganjanje, kot se doslej še nikoli ni zgodilo.

Darujte svoje molitve za zaustavitev delovanja ljudi, ki so obsedeni s hudobnim duhom. Z rožnim vencem v svojih rokah in z molitvijo Zdravih Marij, ki jo izgovarjate z vero in ljubeznijo, premagate hudiča in vse zlo.

Ljubim vas otroci moji in vam danes popoldne podeljujem mnoge milosti: milosti spreobrnjenja, miru, ozdravljenja vaših src in vaših duš. Blagoslavljam vas in vam podeljujem svojo materinsko varstvo ter vas dajem pod svoj Brezmadežni Plašč. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha! Amen
Veliko zlo bo povzročilo, da bodo mnogi izgubili vero in mnogi ne bodo vedeli kaj storiti. Cerkev bo napadena kot še nikoli doslej. Naša Gospa prosi intenzivne molitve za Cerkev, za rešitev in spreobrnjenje grešnikov. Pomagajmo Naši Sveti Materi, tako da molimo z vero in ljubeznijo dnevno naš rožni venec. Kdor bo molil Sveti Rožni venec vsak dan bo ostal na nogah v težkih časih, ki prihajajo nad Cerkev.

th (1)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja