SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.09.2017

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.09.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, ljubim vas in goreče želim, da se vrnete k Bogu. Vrnite se, vrnite se, vrnite se k Bogu. On vas kliče že mnogo časa a mnogi se ne zmenijo.

Veliko molite, moji otroci, molite, da bi pripadali Bogu. Vse kar delate v vašem vsakdanu naj bo darovano mojemu Sinu kot živa molitev, v zadoščenje za grehe sveta. Brez molitve, žrtve in pokore se svet ne more spreobrniti. To je vaša ura, da se odločite za nebeško kraljestvo.

*Hitro, zelo hitro se bo zgodil velik napad in mnogi moji otroci bodo padli na tla, mokri v krvi. Veliko molite, veliko molite, veliko molite. Ljubim vas in ne želim, da ste nesrečni.

Moji otroci, poslušajte me. Poslušajte klic mojega razbolelega Srca. Dala sem vam že toliko sporočil. Prikazala sem se na mnogih krajih in vas klicala k Bogu, toda niste me slišali tako kot  Bog, moj Božji Sin želi, in to žalosti njegovo Božje Srce in kliče Pravičnost na vas in na ves svet.

Ne živite v grehu. Greh uničuje; uničuje vaše duše, vaša srca in z njim zaslužite pekel. Ne pustite se varati. Bog je resnica, hudič je oče laži. Mnoge laži bodo sprejete kot resnica, toda tisti, ki imajo Svetega Duha za vodnika, njihove duše ne bodo prevarane.

Bojujte se za kraljestvo nebes. Bojujte se v Gospodovem imenu, bojujte se proti vsemu zlu in grehu. Tisti, ki kličejo ime mojega Sina Jezusa, moje Sveto Ime in ime mojega Prečistega Ženina Jožefa ne bodo poraženi od satana in ne od sveta. Bog me je poslal iz nebes, da vam pomagam. Verujte, molite in vedno bom ob vaši strani, da vam pokažem varno pot, ki vodi k Bogu.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

*To sporočilo je dala Sveta Mati ko sem bil v New Yorku. Nekaj dni kasneje, 01. Oktobra, je prišlo do najhujšega napada s strelnim orožjem v ZDA, ki ga je povzročil upokojenec v Las Vegasu. In kmalu kasneje drugega atentata v New Yorku.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja