SPOROČILO NAŠE GOSPE 11. FEBRUAR 2017

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 11. FEBRUAR 2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, prihajam iz nebes, da vas prosim za vsakodnevno molitev, vse dni v vaših družinah:  oče, mati, otroci, da vsi skupaj molite in prosite Gospodov blagoslov. Bog vas po meni kliče k molitvi, k spreobrnjenju in svetosti. Ne oddaljite se od Gospodove poti. Pot, ki jo je pripravil za vsakega izmed vas je sveta pot, ki prinaša mir in življenje v vaše duše. Bodite poslušni Gospodu, spremenite svoja srca, očistite in osvobodite jih greha.   Delajte pokoro, pokoro, pokoro in vsak dan prosite za vaše spreobrnjenje in spreobrnjenje vsega človeštva. Ne ostanite gluhi in brezbrižni za moj klic.

Val nasilja, kot se nikoli še ni zgodilo bo udaril tolike moje otroke in moje srce Brezmadežno Srce trpi. Cerkev bo preganjana kot še ni bila nikoli prej in toliko krvi bo prelite na svetih krajih. Posredujte moji otroci, posredujte, da bi vsako zlo bilo izgnano čim dlje je mogoče, daleč proč od Cerkve in vsega sveta.  Prosite odpuščanja in usmiljenja mojega Božjega Sina, da bi On še imel sočutje do vas in do grešnega sveta.  Molite rožni venec vsak dan za mir v svetu. Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Božja Mati je molila Slava Očetu, da bi bili v naših domovih napolnjeni z ljubeznijo, tako v naših srcih, v naših življenjih, v naših družinah, da bi ta mir in Božja ljubezen bila vedno z nami, da bi se mogli naučiti izpolnjevati Božjo voljo in biti poslušni Njegovemu klicu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja