SPOROČILO NAŠE GOSPE 11. APRILA 2015

Mãe Linda1

Sporočilo Naše Gospe 11. Aprila 2015

Danes so Sveto Mater spremljale Sveta Gemma Galgani, Sveta Thérèse iz Lisieuxa in Sveta Katarina Sienska. Te tri svetnice so bile ob njeni strani, da bi prosile za nas in tudi za ves svet. Mati nam je rekla:

Mir moji ljubljeni otroci!

Jaz, vaša Mati Brezmadežna, sem prišla iz nebes, da vas prosim za posredujete za zveličanje duš. Mnogi vaši bratje so oddaljeni od svete poti Boga in ne poznajo Božje ljubezni  in to zelo žalosti moje Materinsko srce.

Pomagajte svojim bratom pripadati Bogu. Učite svoje brate, približati se  našim Svetim Trem Srcem, se posvetiti in moliti, da bi imeli moč in milost želeti nebesa in ne svet.

Ne prenehajte moliti! Molitev rešil mnogo duš za nebesa. Hudič deluje vse načine, da bi vas ustavil v molitvi! Toda ne popustite! … Bojujte se  proti vsemu zlu! Zlo se premaga  z molitvijo in postom. Ne popustite. Bojujte se kot otroci vere in molitve, ki zaupajo v Božjo ljubezen in  usmiljenje.

Nikoli ne dvomite v Božjo ljubezen in  odpuščanje. On vas ljubi in iskreno želi zveličanje vsakega izmed nas. Njegovo usmiljeno srce je odprto, da vas sprejme in vas obogati s posebnimi milostmi. Hvala za vašo prisotnost in da želite živeti moja sporočila tako, da jih v praksi živite v svojem življenju.

Pojdimo otroci moji! Manjka malo, pojdimo! Bojujte se za vaše spreobrnjenje in za spreobrnjenje vsega sveta. Jaz sem ob vaši strani, da bi vam pomagala in nikoli vas ne zapustim. Vi ste moji otroci in jaz sem vaša usmiljena Mati in polna ljubezni.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

One thought on “SPOROČILO NAŠE GOSPE 11. APRILA 2015”

  1. ??????NEKATERI PA MISLIJO DA GA NI ??????
    HUDIČEV JE TOLIKO, DA ČE BI SI MOGLI PRIVZETI OBLIKO MALEGA ZRNA PESKA, BI ZATEMNILI SONCE. BODITE ČUJEČI IN KLIČITE VEDNO SVOJEGA ANGELA VARUHA. (Pater Pij iz Pietralcine)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja