SPOROČILO NAŠE GOSPE 11.02.2015

SPOROČILO NAŠE GOSPE 11.02.2015

Virgem de Lourdes1

Danes je Sveta Mati prišla z odprtimi rokami in dlanmi obrnjenimi navzdol. Oblečena je bila v belo obleko in belo tančico; okrog pasu je imela lep moder trak in na nogah rumene vrtnice. Bila je lepa, okrog nje luč, ki je sijala in razsvetljevala mesto, kjer smo bili. Počasi je spustila in svoj ljubeči pogled, poln miru, ki me je kot močna luč preplavil in začutil sem veliko veselje. Ljubljena Mati je dejala:

Mir z vami!

Ljubljeni moji otroci, tukaj sem vaša Brezmadežna Mati, ki vas tako ljubim. Želim vas voditi k Srcu mojega Sina, da se vaša življenja ogrejejo in napolnijo z njegovo ljubeznijo .

Moji otroci, moj Božji Sin vas neizmerno ljubi. Kaj ste naredili, da bi bili hvaležni to tako čisto in sveto ljubezen? Ne popuščajte v veri in molitvi. Če želite nekega dne biti z Bogom v nebesih, se morate začeti bojevati za svoje zveličanje že na zemlji.

Nič kar je na svetu vas ne boste nesli v nebesa, ničesar ne morete vzeti s seboj, ne biti navezani na nič, ker je  vse uničljivo in minljivo. Jaz vas ljubim in s svojo priprošnjo pred Božjim prestolom prosim za blagoslove in milosti, da vam pomagajo biti dobri kristjani, zvesti in poslušni Božji volji.

Očistite svoja srca s spovedjo, kadar je potrebno. Srca umazana z grehom, žalijo in ranijo Srce mojega Božjega Sina.

Molite, molite, veliko molite, ker vas molitev osvobaja od mnogega zla in vas vodi v nebesa. Prejmite moj blagoslov in mir: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja