SPOROČILO NAŠE GOSPE 10.1. 2015 – MANAUS

DevozioneImmagineTreSacriCuori

Danes je prišla Sveta Družina: Naša Gospa je držala Dete Jezusa v naročju in ob njih dveh  je bil Sveti Jožef. Vsi trije so kazali svoja Sveta Srca. Naša Gospa je imela moder plašč, obleko in tančico bele barve, mali Jezus s svetlo modro obleko z malimi zvezdicami in Sveti Jožef je bil v tuniki bež in svetlo-rjavim plaščem z majhnimi zvezdicami na plašču.

Naša Gospa je dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir naših treh Svetih Src vsem vam! Moji otroci, z molitvijo dosežete velike milosti neba.

Evharistija je vzvišen dar ljubezni mojega Božjega Sina svetu. Bodite od mojega Sina Jezusa v Evharistiji, združeni z njim v ljubezni in s srcem.

Po svojem Svetem Telesu vam on daje moč, pogum, vero in najsvetejše milosti; s svojo Božansko Krvjo on opere vaše duše in vaša srca, vas osvobaja tolikega zla in nevarnosti in je zdrava pijača, ki vam daje večno življenje.

Evharistija je vzvišena milost prisotnosti mojega Sina Jezusa med vami. Bodite Jezusovi tako, da se odpoveste ponosu, nečimrnosti in grehu.

Če priznate svojo ničevost pred Bogom, boste vse nekega dne z njim, ker v vašem niču on pokaže svojo veliko moč in mogočnost.

Bodite ponižni, pričujte svojim bratom milost Ljubezni Boga, ki jih vabi, da mu služijo z ljubeznijo in odprtim srcem, ki ve kako se razdajati v popolni ljubezni.

Molite, da bi bili od Boga. Molite, da bi imeli moč reči Bogu DA v kakršnikoli situaciji, ko vas on pokliče.

Bolj ko boste poslušnosti Bogu, bolj bo odpiral vrata in poti pred vami, da izvršite njegovo delo ljubezni.

Bolj ko boste poslušni in združeni s Cerkvijo, večje milosti bo Bog podaril, da bi bili v edinosti z njim za vedno.

Hvala za vašo prisotnost na tem svetem milostnem in blagoslovljenem mestu, kjer se vedno prikazujem.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

One thought on “SPOROČILO NAŠE GOSPE 10.1. 2015 – MANAUS”

  1. Dragi prijatelji, častilci Svetih Treh Src!
    Kdor ima dar za risanje naj poskusi narisati Marijo z Jezusom v naročju in Jožef ob njiju, v barvah, kot so bili oblečeni ob tem prikazovanju in je napisano v sporočilu.
    Hvala.
    Počasi, ko prevajam ta sporočila vedno bolj občutim, kako smo mi potujoča-zemeljska cerkev povezana s poveličano cerkvijo – v nebesih. Blagoslovljen dan!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja