SPOROČILO NAŠE GOSPE 09.11.2016 – ITAPIRANGA

 

a75c914f07de7f5709dff3044c46fd59

SPOROČILO NAŠE GOSPE 09.11.2016  (Itapiranga)

Mir z vami!
Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes vas prosit, da se odločite za Nebeško kraljestvo, rekoč iskreni in močni DA klicu, ki vam ga Bog daje.

Vaš Nebeški Oče vas ljubi in želi vaše večno zveličanje. Ne obrnite se nazaj s tem, da opustite pot spreobrnjenja, da bi sledili prevaram sveta.

Moji otroci, ne izgubljajte časa. Ne slepite se s posvetnimi stvarmi. Nič na svetu vam ne more dati večno življenje, edino resnične besede mojega Sina Jezusa in živeti njegov sveti nauk v praksi.

Hranite se s Telesom in Krvjo mojega Božjega Sina. Ne živite v grehu temveč naj bo vsak dan vašega življenja srečanje ljubezni z mojim Sinom Jezusom.  
Jaz vas ljubim in ne želim vaše nesreče temveč, da se vsi rešite in prejmete krono večne slave.

Pridejo dnevi preizkušenj in trpljenja in mnogi moji otroci bodo žalovali in jokali. Nikoli ne izgubite poguma, stojte trdni na poti Boga.

Jaz vas ljubim in sem vedno ob vaši strani, da vam pomagam v vsem. Prejmite moj blagoslov in ljubezen mojega Brezmadežnega Srca. Hvala, da ste prišli obiskati vašo Nebeško Mater. Prosila bom svojega Sina, da vas blagoslovi in podeli milosti njegovega Božjega Srca.

Jaz vas ljubim in vam dajem svoj mir. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja