SPOROČILO NAŠE GOSPE 08.11.2016 (Itapiranga)

 

IMG_8461

SPOROČILO NAŠE GOSPE 08.11.2016  (Itapiranga)

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša mati, sem tu pred vami, ker vas ljubim in vam želim dobro. Spreobrnite se sedaj, odprite svoja srca Bogu, spremenite smer svojega življenja.

Ne pustite se preslepiti od hudiča in od sveta. Hudič ne želi dobro vašim dušam, temveč hoče njihovo uničenje. Bojujte se proti njemu z molitvijo rožnega venca z vero in ljubeznijo in prejemajte zakramente.

Moji otroci, svet veliko greši in grehi človeštva privlačijo velike nadloge in trpljenja. Nehajte grešiti. Pustite, da moj Sin Jezus ozdravi in osvobodi vaša srca s svojo Božjo ljubeznijo.

Težak križ prihaja na nehvaležno človeštvo, zato prihajam iz nebes da vas združujem v molitvi, da bi imeli moč in milost vzdržati v preizkušnjah, ki vam bodo povzročile velike bolečine.
Molite, molite, molite, ker nasilni ljudje bodo napadli Cerkev in veliko krvi bo prelite na znamenitem trgu, kajti mnogi so slepi in ne želijo zapustiti napačne stvari.
Spremenite življenje. Spremenite svoja srca z Božjo ljubeznijo. Jaz vas ljubim in ščitim pod svojim plaščem. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom je sveta Mati dejala:
Za moje otroke, ki poslušajo in živijo moja sporočila ne bo poraza.

 

Prerokbe (profecias) so na tem linku:

http://www.santuariodeitapiranga.com.br/profecias.html (poglej)

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja