SPOROČILO NAŠE GOSPE 08.07.2016 – LAHONTAN – FR.

c6868eeee88a79511362e03dd38a2820 (1)

SPOROČILO NAŠE GOSPE 08.07.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Nebeška Mati, prihajam in vas sprejemam v svoje Brezmadežno Srce, da bi ljubili Gospoda in hrepeneli biti njegovi z vsem svojim bitjem.
Moji otroci, ne izgubljajte časa za svet, ampak uporabljajte svoj čas, da bi se naučili pripadati Bogu. Ne oddaljite se od poti mojega Božjega Sina. Vrnite se v njegovo Božje Srce, ki je polno ljubezni do vas.

Ne delajte težkih grehov, vsak greh je ostra puščica, ki prebode Srce mojega Sina in moje Materinsko Srce. Živite v ljubezni s svojimi brati. Ne imejte žalosti v svojih srcih. Osvobodite se teh stvari v spovedi. Bodite čistih duš za mojega Božjega Sina.

Blagoslavljam vas tako, da bi imeli moč premagati greh in zlo ter prejeti milost zvestobe Bogu, do konca. Ne ozirajte se nazaj na grešno življenje, ki ste ga zapustili temveč sledite z vero in pogumom poti spreobrnjenja in svetosti, ki vam jo kažem.

Otroci delujte. Vrnite se h Gospodu. Nesite svojim bratom Božjo ljubezen. Še vedno lahko prinašamo njegovo ljubezen mnogim srcem, če se posvetite bolj in bolj živeti moja sporočila.

Bog je tisti, ki vas prosi, moji otroci. On želi pridobiti vsa srca, ki so zaprta za njegovo ljubezen in je ne poznajo. Ljubezen dela čudeže. Ljubezen rešuje. Ljubezen uničuje vse zlo. Ljubite Boga in dal vam bo milost zmage nad vsem zlom in preizkušnjo.

Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja