SPOROČILO NAŠE GOSPE 07.06.2016 – VIGOLO

SPOROČILO 7.6.2016 –

 

Danes je prišla Sveta Mati z nebes z lepim nasmehom. Imela je moder plašč in belo obleko.
Na njeni tančici so močno sijale male zlate zvezdice. Njene iztegnjene roke so izžarevale žarke, ki so predstavljali milosti, ki nam jih je dala s toliko ljubeznijo. Dejala je:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam vas prosit, da darujete svoja srca Gospodu, ki vas tako zelo ljubi.
Otroci, Gospod pripravlja nove čase za tiste, ki sprejemajo in živijo moja sporočila z vso ljubeznijo. Jaz, vaša Mati prihajam z nebes, da vas dvigam k Bogu. On je pripravil velike reči za tiste, ki ga ljubijo in mu služijo.
Bog bo, po času velikih preizkušenj, prenovil vse stvari in naredil čudeže v življenju tistih mojih otrok, ki slišijo in sprejemajo moje klice.
Vigolo je zaznamovan po mojem Brezmadežnem Srcu. V težkih dneh, ki pridejo na svet, bom iz Vigola naredila kraj, ki bo vse razsvetljeval in bo varno pribežališče za vse tiste moje otroke, ki bodo z vero in ponižnim srcem prosili mojo materinsko pomoč.
Jaz ljubim Vigolo in prihajam z nebes, da naredim to mesto izvor milosti in blagoslovov za spreobrnjenje mnogih mladih.
Molite moji otroci, molite, molite, molite in moji načrti se bodo vsi uresničili kot želim.
Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Vigolo je kraj ob Lago di Iseo v provinci Bergamo, Italija, ki ga je Naša Gospa izbrala da ustanovi njeno skupino mladih, ki živi njena sporočila in organizira že veliko let molitvena srečanja, adoracijo in kjer se nahaja tudi naš duhovni center treh Svetih Src, ki je bil zgrajen s trudom in pomočjo vseh tistih, ki verujejo v delo Device iz Itapirange. Tako kot je Itapiranga pomembna za amazonsko ljudstvo, kot glavni kraj prikazovanj, je v Italiji Naša Gospa pripravila Vigolo za mlade njene skupine, ki danes že imajo družine,varujejo svoje otroke, toda nadaljujejo svojo pot v veri, pričujejo drugim mladim in družinam o sporočilih Naše Gospe.

 VIGOLO, KI GA JE MARIJA IZBRALA IN TAM VODI SKUPINO MLADIH – MARIJA KRALJICA MLADIH. –
MARIA REGINA DEI GIOVANNI
Fotografija osebe Nevenka Brozina.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja