SPOROČILO NAŠE GOSPE 05.08.2016

 

Virgem cartaz2

SPOROČILO NAŠE GOSPE 05. AVGUSTA 2016

(po zvočnem zapisu)

Ob približno 5.00 uri zjutraj. Sveta Devica je dala to sporočilo, da ga berem popoldne po končani procesiji.

Mir, moj dragi sin,

Mir tvojemu srcu, tvoji družini in vsemu človeštvu. Jaz, tvoja Mati sem tu, da te sprejmem v svoje Brezmadežno Srce. Sprejemam tebe in vse tiste, ki želijo vstopiti Vanj s svojo posvetitvijo, ki jo naredijo z vero in ljubeznijo. Da bi mogli biti v mojem Srcu, je potrebno, da sprejmete s srcem tudi moja sporočila, ki jih že toliko časa dajem tebi in tvoji materi na tem kraju, posvečenem od moje svete prisotnosti.  Jaz sem Kraljica Rožnega venca in Miru.  Jaz sem tvoja Presveta Mati in Mati vsega človeštva.  Ljubezen, mir vam podarjam  toda prosim vas ljubezni in spreobrnjenja, da bi mogel mir kraljevati med vsemi mojimi otroki.  Mnogi se nočejo spreobrniti. Imajo časa za tolike stvari nimajo pa časa za rešitev svoje duše.  Za Božja dela so polni tolikih skrbi, se oproščajo Gospodu in puščajo spremembo življenja na jutri.

Sin, govori svojim bratom  kdor nima časa za Boga, ne želi iti v Nebesa, kdor nima časa za Boga sedaj na zemlji, bo imel časa vso večnost biti v peklu s hudičem.

Kajti na tem svetu čas mineva in Bog vas kliče po meni k spreobrnjenju. Obračam se na vse moje otroke vsega sveta, spreobrnite se brez odlašanja.
Božja pravičnost bo močna kot tudi velik in strašen bo Gospodov dan , kadar bo moral očistiti obličje zemlje  z močjo svojega močnega lakta.  Velik val trpljenja in preganjanja bo prišel  v Cerkev in mnogo krvi  se bo prelilo in mnogi duhovniki in posvečeni bodo darovani v roke divjih volkov, kot lahek plen in ne bodo imeli glasu, da bi govorili in se branili, ker bodo utišani. A Bog vse vidi.

V Braziliji se na skrivnem delajo goljufije in spore, zaradi katerih bodo mnogi moji otroci trpeli.  Brazilija bo prečiščena v trpljenju in krvi, ker so grehi nečistosti toliki.

Prihajam v Itapirango, da sprejmem  v svoje Materinsko Srce tiste, ki želijo biti rešeni; tiste, ki želijo biti v Srcu mojega Božjega Sina. Ne ostanite gluhi za moj glas, ne bodite neverni. Vrnite se, vrnite se h Gospodu. Ne bodite navezani na svet in tudi ne na materialne stvari, denar, moč; ti vas ne bodo pripeljali k Bogu ampak v pekel. Kajti mnogi so se pustili korupciji pohlepa in egoizma.  Kdo je pripravljen deliti svoj kruh s svojim bratom, kdo je tisti, ki ni grešil in lahko vrže prvi kamen v svojega bližnjega? Kdo je pripravljen se prikazati pred velikim Božjim prestolom?

Vrnite se otroci moji, vrnite, ker je še čas. Poslušajte moj glas. Prihajam tu, da vas kličem k Bogu, prihajam tu, da vam dajem svojo ljubezen in blagoslov. Sedaj vam pravim: nosite luč kjer je tema, razglašajte in branite resnico, kjer kraljuje laž in smrt. Nesite Božjo ljubezen tistim, ki je nimajo .

Blagoslavljam te, moj sin in vse tiste, ki so prišli v Itapiranga, da me  počastijo in poslušajo moj klic.

V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja