SPOROČILO NAŠE GOSPE 05.07.2016

 

32875789

SPOROČILO NAŠE GOSPE 05.07.2016

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam z nebes vas prosit, da veliko molite za svet, ki noče slišati za Boga.

Moji otroci, poslušajte me: ne bodite neposlušni mojemu glasu. Bog vas ljubi in želi zveličanje vaših duš. Ne oddaljite se od svete Gospodove poti. Proti preizkušnjam in skušnjavam, ki se pojavijo v vašem življenju se bojujte se z molitvijo, postom, življenjem po božji besedi in nauku mojega Sina,

Ponovno vam pravim: spremenite svoja srca, bodite ponižni, skromni in nosite mir svojim bratom

Velika trpljenja prihajajo zaradi grehov sveta. Naučite se ljubiti in odpuščati sedaj. Bodite združeni ker vam Bog daje čas za spreobrnjenje.

Naj vaša luč ne ugasne zaradi teme greha, temveč naj razsvetljuje vedno bolj milost in ljubezen Svetega Duha.

Otroci, ne ranite s svojimi ustnicami nikogar temveč nesite ljubezen vsem. Tako kot vas jaz vse ljubim. Tako kot vas jaz vse sprejemam v svoje materinsko Srce, sprejmite svoje brate z veliko ljubeznijo. Nikoli ne sodite. Ne dovolite hudiču, da vas uporablja za zlo, temveč se pustite objeti ljubezni mojega Božjega Sina, ker ljubezen rešuje , prinaša mir in zdravi vaše duše. Vrnite se k Bogu z iskrenim srcem in dobrimi nameni, ne z lažnim srcem napolnjenim s stvarmi, ki škodujejo vašim dušam.

Molim za vas, molim, da bi bilo poslušni Gospodu in vedno izpolnjevali njegovo Sveto voljo. Hvala za vašo prisotnost tu v tej noči. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja