SPOROČILO NAŠE GOSPE 04.07.2016

Imaculada 31

SPOROČILO NAŠE GOSPE 04.07.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, Bog vas kliče k spreobrnjenju. Bog vas prosi, da zapustite grešno življenje in stopite na pot svetosti, ki vodi v nebesa.

Molite moji otroci, molite, da bi bili močni in bi mogli biti zmagovalci v vsaki skušnjavi in preizkušnji življenja. Ne zanemarjajte svojega spreobrnjenja niti svojih družin.

Sovražnik želi uničenje sveta, toda če me boste poslušali in živeli moja sporočila, boste mogli nositi Božjo luč mnogim srcem in mnogi vaši bratje bodo odprli svoja srca Gospodu.

Moji otroci ne bodite gluhi za moj glas. Verujte vedno bolj. Tisti, ki živijo za svet ne bo nikdar srečal pravi mir in resnično veselje; kdor živi za Božje kraljestvo in ima srce obrnjeno h Gospodu bo že na tem svetu izkusil nebesa.

Molite, molite, darujte zadostitve Srcu mojega Božjega Sina, ki je ogorčeno in užaljeno

od vaših bratov in mnogokrat od vas, kadar me ne slišite, moji otroci, in delate samo po vaši volji. Pokesajte se. Bodite zvesti Gospodu, živite vedno v njegovi ljubezni in pričujte z življenjem resnico in njegove svete nauke.

Hvala za vašo prisotnost tu v tej noči. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja