SPOROČILO NAŠE GOSPE 03.12.2016 MANAUS – AM

 

virgin-mary-0602-immaculate-heart

SPOROČILO NAŠE GOSPE 03.12.2016 MANAUS-AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Brezmadežna Mati, prihajam iz Nebes, da vam pokažem pot, ki ji morate slediti, da bi dosegli Srce mojega Božjega Sina.

Ne zaprite svojih src za moj glas in mojo ljubezen Matere. Pripadajte Bogu. Ne žalite in ne ranite Ga s svojimi grehi in zločini. Bodite poslušni klicem, ki vam jih Nebeški Oče daje po meni. Kličem vas, da ljubite njegovo Božansko ljubezen, ki ni sprejeta in spoštovana kot zasluži.

Vrnite se h Gospodu, zapustite pot greha: pot smrti za vaše duše, ki vodi v peklenski ogenj. Oddaljite se od napačnih stvari in od vsega kar vas vodi v greh. Bodite močni, pokličite me in vam bom pomagala biti Gospodu zvesti.

Molite rožni venec z večjo vero in ljubeznijo, ker  je molitev, ker uničuje moč pekla na zemlji, rešuje mnoge duše za nebeško kraljestvo.

Jaz sem vedno z vami, sem in bom vedno ob vaši strani, da vas varujem s svojim varovalnim plaščem in Materinsko ljubeznijo.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 12923253_1226029700765027_1509723504366226671_n

Ko sem pisal sporočilo Svete Device je na delu, ki pravi: Molite rožni venec z večjo vero in ljubeznijo, ker  je molitev, ker uničuje  moč pekla na zemlji…

Je hudič udaril po moji roki, da ne bi pisal in je zavpil: Nehaj pisati to sporočilo!… Pobral sem pero in rekel: Nadaljeval bom pisanje!…Začel sem klicati Kristusovo Kri in v jezi je kričal. Naredil je to dejanje, ker je Marija dopustila, da vidimo kako velika je moč rožnega venca, ki uničuje moč pekla na zemlji…

Zato:

Molimo, molimo, veliko molimo za reševanje duš za nebeško kraljestvo, za tiste, ki so skoraj praktično pogubljene, zaslepljene od satana, da bi se pokesale, se spreobrnile, dokler imajo še čas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja