SPOROČILO NAŠE GOSPE 03.07.2016

 

notre-dame-de-pontmain-2146225794-1619394

SPOROČILO NAŠE GOSPE 03.07.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim vas in želim izpolniti vaša srca z nebeškimi milostmi, da bi se naučili poslušnosti Gospodu, živeli v svojih življenjih spreobrnjenje in svetost.

Moji otroci, Bog želi vaše spreobrnjenje. On vam ne želi slabega, temveč dobro za vaše duše. Ne pustite se premagati svetu in napakam, ki se širijo in ne peljejo v nebesa.

Kdor želi poslušati in slediti svetu bo težko prišel v nebeško kraljestvo. Bodite modri in razumni otroci, prosite Svetega Duha, da vam pokaže pot po kateri slediti resnici.

Naj bo v vaših srcih ljubezen mojega Sina. Njegovo ljubezen lahko imate, če živite v Božji milosti in zapustite grešno življenje.

Veliko molite moji otroci, da bi bili močni v veri,  ker bo molitev pomagala odpreti vaša srca Bogu. Jaz vas ljubim in sprejemam v svoje Brezmadežno Srce. Jaz vas ljubim in vedno blagoslavljam, da bi bili srečni in se naučili biti moji otroci, ki me poslušajo in živijo moja sporočila.

Hvala za vašo prisotnost, moji otroci, hvala da ste prišli od daleč, da bi prejeli moj blagoslov.

Spremljala vas bom na vaše domove s svojimi Angeli in jih pustila tam, da vas varujejo pred vsem zlom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja