SPOROČILO NAŠE GOSPE 02.11.2016

 

443774148812719d89eff185efc7fc22 (1)

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 02.11.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati in vas kličem k ljubezni in svetosti. Naj bo vaše spreobračanje vsakodnevno in naj bo iskren dar Bogu.

Ne oddaljite se od mojega Božjega Sina s tem ko delate grozne grehe. Vrnite se, vrnite se na pravo pot, da bi zaslužili milosti, ki vam jih moj Sin želi podeliti.

Ne bodite trdosrčni otroci, spremenite življenje, da bi bila vaša življenja vzor za vaše brate, ki nočejo ljubiti Boga.

Moji otroci, ne pustite se izkoristiti od satana in tudi ne preslepiti. On je pazljiv, in išče, da vas oddalji od mene in poti resnice. Mnogo molite in bojujte se z molitvijo in Božjo milostjo, odpovejte se vsemu zlu in grehu.
Molite za duše v vicah, posebno za tiste najbolj pozabljene, za katere se nihče ne spomni moliti. Darujte svoje molitve zanje in tako vas bo Bog tudi po njihovih molitvah v času težkih preizkušenj poslušal in blagoslovil. Kdor moli za duše v vicah razveseljuje Srce mojega Sina Jezusa in moje Materinsko Srce.

Molite tudi za nezveste in za tiste, ki uporabljajo svoj jezik za uničevanje Božjih del. Vsaka beseda, vsako dejanje, vsaka svobodna želja, ki nasprotuje Božjim delom bo pretehtana po Angelu Božje Pravičnosti.

Mogočen Gospodov pogled preišče vse stvari, dušo in srce in ničesar ne bo ostalo nekaznovano. Gorje tistim, ki se ne spreobrnejo in prezirajo Gospodove Zapovedi. Vrnite se, vrnite se, moji otroci. Bog vas kliče k spreobrnjenju, ker so težki časi pred vrati.

Spremenite svoja srca sedaj in bodite dobri. Ne delajte zlo nikomur, temveč nosite ljubezen in mir, kajti mogočna Božja roka bo očistila vse zlo in umazanijo zemlje, in tisti, ki se ne bodo spremenili bodo grenko žalovali in jokali zaradi izgubljenega časa.

Spreobrnite se in molite vedno bolj. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Danes, med prikazovanjem sem prosil Sveto Mater varstva zame in za mojo družino. Ona me je pogledala s svojimi lepimi modrimi očmi, polnimi ljubezni in mi je dejala:

Božja Ljubezen zmaga vse zlo. Pokrivam vas s svojim Varovalnim Plaščem. Tvojo družino sem izbrala in tvojo družino varujem s svojo ljubeznijo!

Zahvaljena ljubljena Mati. Ljubim tvojega Sina, Gospo in Svetega Jožefa.

Kraljica Rožnega Venca in Miru, Kraljica Ljubezni, prosi za nas!

One thought on “SPOROČILO NAŠE GOSPE 02.11.2016”

 1. Mati Božja in naša Mati,pokrij nas s svojim Varovalnem Plaščem,blagoslovi naše družine in varuj nas s svojo ljubeznijo.
  Kraljica Ljubezni,kraljica Miru,potolaži naša srca,varuj nas,prosi za nas.Amen.

  Presveto Srce Jezusovo,
  Brezmadežno Srce Marijino,
  Prečisto Srce sv.Jožefa
  Danes vam posvetim
  svoje misli,svoje besede,
  svoje telo,svoje srce
  in svojo dušo,
  da se v tem dnevu in noči
  po meni izvrši vaša sveta volja
  Amen .

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja