SPOROČILO NAŠE GOSPE 02.11.2015

SPOROČILO NAŠE GOSPE 02.11.2015

95862e5ffcac1b38edc106c47f1e02fa
Mir, moji ljubljeni otroci, Mir!

Moji otroci, ta čas je primeren za spreobrnjenje, čas za vrnitev k Bogu, ki vas kliče h kesanju za svoje grehe in prenovi svojega srca v njegovi ljubezni.

Odprite svoja Srca Gospodu: resnično……………

Vi res ne razumete, da svet vam ne more dati pravo veselje in resnični mir? Čemu se torej še slepite? Venite, vrnite se v objem vašega Ljubljenega Očeta, ki vas ljubi in odpušča moji otroci, če se kesate in prosite odpuščanja.
Bog želi svete družine, družine molitve, ki so luč drugim družinam ki se nahajajo nepokretne in brez življenja. Z rožnim vencem v rokah se bojujte za Nebesa, bojujte se za svojo srečo in vseh tistih, ki se še niso odločili za nebeško kraljestvo.

Govorite, govorite moja sporočila vsem: moja sporočila so besede ljubezni, besede vaše Brezmadežne Matere, ki skrbi za vaše odrešenje, otročiči moji.

Moje Brezmadežno Srce je polno miru in ljubezni Boga in vanj vas želim sprejeti, da bi bili obvarovani in ogreti od tako svetega varstva tako velike ljubezni. Hvala za vašo prisotnost tu v tej noči. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Ljubite, ljubite, ljubite. Božja ljubezen je tista, ki vas blagoslavlja z vso močjo in vam podeljuje nemogoče čudeže. Molite in zaupajte. Kdor veruje in zaupa temu Srcu mojega Sina Jezusa, se odpre in vam podeljuje najbolj svete milosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja