SPOROČILO NAŠE GOSPE 02.05.2017 (IT)

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 02.05.2017

Moj ljubljeni sin, svetost pomeni ljubiti Boga in biti njegov z mislimi, besedami, s telesom, srcem in   dušo in ljubiti bližnjega, tudi tiste, ki te preganjajo in ti želijo zlo.

Ljubezen vse prenaša in vse odpusti. Vstopi v moje Brezmadežno Srce in se uči ljubiti.

Vidiš koliko slepih duš, začenši z duhovniškimi dušami?  Taki so, ker so postali lahek plen Satana, postali so njegova lutka za zabavo, ki jo vodi po lahki poti užitkov, strasti, denarja in moči.

Duhovniške duše, ki bi morale biti luč za mnoge vernike, ki bi morale moliti, zadoščevati, se žrtvovati za rešitev ovac, ki so jim bile zaupane.

Vsaj ti, moj sin, ki poslušaš moje besede, ki poznaš bolečino mojega Materinskega Srca, ki trpi zaradi mojih sinov, upornih in nehvaležnih, daruj se in zadoščuj za večje dobro, da se Božja pravičnost oddalji od vseh mojih otrok in prevlada usmiljenje.

Zato te prosim ljubezni, odpuščanja, zadoščevanja, da se vsak dan učiš po mojem Srcu biti vedno bolj prijeten in popoln za Boga.

Ne pusti se premagati preizkušnjam. Ne pusti se premagati svetu, niti skušnjavam. Bodi močan, trden v veri, išči moč v mojem Sinu v Evharistiji. On te ne bo nikoli zapustil, niti pustil samega. Veruj, veruj vedno bolj, kajti Gospod te uporablja za velike stvari. On želi narediti iz Amazonije skedenj (silos) velikih milosti za svet. On želi razsvetljevati Itapirango z žarki svojega usmiljenega Srca do človeštva.

Nikoli ne počuti se zapuščen. Vedno sem na tvoji strani, da te branim, kakor tudi tvojo družino. Blagoslavljam te in ti dajem svoj mir: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja