SPOROČILO NAŠE GOSPE 02.03. 2017 ITAPIRANGA

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 02.03. 2017 ITAPIRANGA

 

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša mati vas kličem k Bogu. Želim vas voditi k Srcu mojega Sina Jezusa, toda mnogi med vami zapirate svoja srca za ljubezen mojega Sina in mojo materinsko ljubezen, grešijo in so neposlušni.

Spremenite življenje moji otroci, Bog ne želi videti greha v vaših dušah in pomanjkanje ljubezni v vaših srcih. On želi videti vaše duše sijoče v milosti in vaša življenja polna dobrih del in sadov spreobrnjenja.

Molite vsak dan. Naj v vaših družinah se moli rožni venec z več zavzetosti in vere. Časi bodo vedno bolj težki za tiste, ki se ne odločijo za Boga.

Posredujte za spreobrnjenje sveta, ker toliki moji otroci ne vedo razločiti desne roke od leve, ker se pustijo prevarati in preslepiti satanu.

Vedno vas blagoslavljam, da bi se vaša srca in vaša življenja napolnila z Božjo ljubeznijo in lučjo.

Sprejmite moja sporočila v svoja srca. To je čas, da se posvetite za nebeško kraljestvo, toda prišel bo dan, da tega časa mnogi ne bodo imeli več, ker bo Bog deloval v vsem in vse stvari se bodo tresle pred njegovo Najsvetejšo Prisotnostjo.

Moji otroci, zbudite se! Je čas, da se zbudite in naučite odpuščati in ljubiti. V ljubezni in odpuščanju je skrivnost svetosti. Ljubite in odpustite, da bi bili sveti za kraljestvo mojega Božjega Sina.

Ljubim vas in vas blagoslavljam z mojim materinskim blagoslovom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Predno je odšla je Sveta Mati gledala na razne kraje mesta kjer se prikazuje. Njeno svetlo obličje je poslalo žalostno in ko me je pogledala mi je z žalostnim a odločnim glasom dejala:

Tisti, ki prihajajo na ta kraj, posvečen s prisotnostjo mojega Božjega in mojo prisotnost Matere, da onečaščajo in zasramujejo mene in mojega Sina, če se ne bodo kesali in zadostili za njihove strašne grehe in zločine, ne pridejo v nebesa, temveč gredo peklenski ogenj delat družbo Luciferju in vsem hudičem.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja