SPOROČILO NAŠE GOSPE 01.04.2010

SPOROČILO NEŠE GOSPE  01.04.2010

01.04.2010

Danes sem videl Našo Gospo, ki je nosila temno model šlašč in vijolično obleko, podobno Žalostni Materi Božji. Naša Gospa mi je pokazala različna trpljenja njenega sina Jezusa : ko so ga prijeli, bili po licu, ko je bil bičan, s trnjem kronan; ko je nosil križ in bil križan. Mati Božja mi je pokazala te vizije, da bi mi predstavila sedanjo sramotno situacijo, v kateri so mnogi duhovniki, ki delajo strašne grehe nečistosti proti Bogu in težo njihove neposlušnosti Papežu in Cerkvi. Ko sem videl to vizijo, ki mi jo je Naša Gospa pokazala, sem razumel, da ti škandali škofov in duhovnikov preganjanje in kritiziranje, da Papež trpi, zelo žalijo Našega Gospoda, da joka. Naša Gospa je z žalostnim glasom polnim bolečine dejala:

 

Moj sin, veliko moli za duhovnike, veliko moli zanje. Duhovniki so padli tako globoko, da so sužnji najbolj umazanih in ogabnih grehov.

Koliko grehov storijo, da povzročijo mojemu Sinu Jezusu krvaveti in jokati od bolečine. Pomagaj tvoji Materi peljati te tako dragocene duše k Bogu.

Reci svojim bratom naj molijo za duhovnike, kot te prosim v tem trenutkom. Potrebne so molitve, globoka zadoščevanja, da potolažijo mojega Sina Jezusa, v nasprotnem primeru velika trpljenja so namenjena upornim duhovnikom in grešnikom, ki se ne pokesajo svojih grešnih in umazanih dejanj. Cerkev bo mnogo napadena in mnogi bodo izgubili vero, toda nič ne ne more primerjati s strašnimi trpljenji, skozi katere bodo morali iti neposlušni in nezvesti duhovniki.

Moli moj sin, veliko moli, da se to ne zgodi. Moli za Cerkev in za mojega Papeža. Moj Papež veliko trpi. Koliko trpljenje bo moral nositi za rešitev mnogih duš in Cerkve. Posreduj, ti in tvoji bratje neprestano za Papeža in Cerkev. Vse vas blagoslavljam, v imenu Očet in Sina in Svetega Duha. Amem

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja