SPOROČILO NAŠE GOSPE 01.01.2017 – AM

 

942f0c0e6ddc7d722451a28d9ec18f7e

SPOROČILO NAŠE GOSPE  1.01.2017 Itapiranga-AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam iz nebes noseč mojega Božjega Sina v svojem naročju, ki je resnični mir in luč vaših življenj.

Sprejmite z ljubeznijo v svoja srca sporočila, katere moj Sin dovoljuje, da vam jih povem. Ne oddaljite se od poti k nebesom, temveč se bojujte s srcem, z žrtvijo in s pokoro, da bi na tej poti mogli vztrajati in ostati za vedno.

Molite, molite moji otroci, da bi pripadali Boga in da bi se nikoli ne pustili prevarati od satanovih laži. Mnogi moji otroci so slepi zaradi greha in pustijo, da jih hudič premaga. Osvobodite se greha, da bi ostali vedno zvesti na sveti Gospodovi poti, notri v njegovem usmiljenem Srcu.

Jaz sem tu, da vas sprejmem v svoje materinsko Srce in da prosim za zadoščevanja za grehe, ki jih moji otroci storijo proti meni in mojemu Božjemu Sinu. Ti grehi in razžalitve kličejo Božjo Pravičnost Boga Očeta in velike katastrofe vise nad svetom, če se ne pokesate in spreobrnete.

Spremenite smer svojega življenja, zapustite pot greha in se obrnite k Bogu. Moj Sin Jezus vas sedaj kliče in kliče. On prosi vašega spreobrnjenja. Ne izgubite priložnosti, da bi bili nekega dne z njim v nebesih. Odločite se sedaj, ker je njegovo Srce odprto, da sprejme vas in vaše družine.

Odprite vrata svojih za ljubezen mojega Sina in odrešenje bo vstopilo v vaše domove in vse bo prenovljeno v njegovi ljubezni in njegovem miru. Veliko molite in Bog vas bo blagoslavljal. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja