SPOROČILO NADANGELA MIHAELA, 05. 08.2016 OB 9.00 URI ZJUTRAJ

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

SPOROČILO NADANGELA MIHAELA 5. AVGUSTA OB PRIBLIŽNO 9.00 ZJUTRAJ

(po zvočnem zapisu)

Gospodov sin,

prihajam iz Nebes po naročilu Jezusa in Marije. Grehi sveta povzročajo, da bo se prelila čaša Božje pravičnosti. Človeštvo se prepušča podkupovati  od  iluzij, ki mu jih nudi satan, da bi nesel največje možno število duš v brezno večnega pogubljenja.

Jezus je poslal svojo Presveto Materna tolike kraje sveta, toda ljudje nadaljujejo gluhi. Oni želijo samo poslušati hrup sveta in ne glasu Presvete Device, ki kliče, ki joka, ki vas vztrajno k bolj svetemu življenju.

Govori človeštvu naj moli, naj popravi svoje številne grehe, da bi mogel prejeti od Boga njegovo odpuščanje in usmiljenje.  Mnogi Božji služabniki težko ranijo Gospoda zaradi njihove spoštljivosti in pomanjkanja vere.  Toliki ne verujejo več v Gospodovo prisotnost v Presveti  Evharistiji in vodijo tisoče duš na pot, ki vodi v pogubo. Presveta Devica prosi Božje služabnike (duhovnike) in  vse vernike vero, češčenje, ljubezen in spoštovanje do njenega Božjega Sina, Gospoda Nebes in Zemlje.

Jaz, sveti Nadangel Mihael vas rotim, da darujete svoja življenja Bogu, kot dejanje zadostitve za spreobrnjenje in rešitev duš, da bi mnogi mogli prejeti luč in Božjo milost, za spremenitev svojih napačnih stališč.

Molite, veliko molite  in Božja luč bo sijala v vaših življenjih in v vsemu svetu. Ostanite v Božjem miru in Njegovem blagoslovu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja