SPOROČILO MATERE BOŽJE 23.2.2013

 

SPOROČILO MATERE BOŽJE 23.2.2013

Mir, moji ljubljeni otroci!

Jaz se vaša Brezmadežna Mati in vas kličem k spreobrnjenju, ljubezni in miru. Moji otroci, to je čas, da obnovite svoja srca in iz njih odstranite vso umazanijo in greh.

Naj Bog izpolni vaša življenja z Njegovo Božansko Ljubeznijo. Ne živite daleč od Božje ljubezni, temveč hodite po poti, ki vam jo kažem in prišel bo k vam s Svojim Usmiljenim srcem polnim odpuščanja.

Potrpežljivost, potrpežljivost, potrpežljivost, saj nepotrpežljivost in nerazumevanje ne prihaja od Boga, ampak od zlega duha, ki je v vas in hoče uničiti vse, kar je dobro in kar vam Bog daje po moji Materinski priprošnji pred njegovim božanskim prestolom..

Zahvaljujem se vam, da širite mojo materinsko ljubezen, da bi bratje močno vzljubili Boga. Otroci moji, ne izgubljajte časa: posredujem za Cerkev in papeža. Veliko stvari, ki  sem jih v preteklosti prerokovala, v Fatimi in ob mojih prikazovanjih po vsem svetu so tik pred izpolnitvijo. Čas je dragocen in posredujem za vaše odrešenje in spreobrnjenje vaših bratov, sicer bodo mnogi izgubili priložnost, da bi nekega dne videli svetlobo Boga, saj bodo za večno izgubljeni, če ne bo nihče posredoval in molil za odrešenje duš.

Pomagajte svojim bratom, da postanejo Božji, govorite jim o vseh mojih sporočilih in o mojih materinskih prošnjah.

Amazonija, Amazonija, vrni se k Bogu. Prenehaj s prestopki Gospodu. Bog ne dopušča tolike grehe. Spreobrnite se, spreobrnite se dokler je še čas. Jaz, Božja Mati kličem vse otroke k spreobrnjenju. Vrnite se, vrnite se! Posredujem za vas! Hitro opustite življenje v grehu in Bog se vas bo usmilil.

Vse  vas blagoslavljam, v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja