SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER,16 maj 2020, Manaus

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER,16 maj 2020, Manaus

Mir  tvojemu srcu!

Moj sin, jaz, tvoja Mati, prihajam iz nebes, da ti povem, naj ostani vedno zvest mojemu Sinu Jezusu, tudi v največjih preizkušnjah in za vse, kar se mora zdaj zgoditi v svetu.

Opozorila sem te že na propadanje vere, na nezvestobo duhovščine in na strašne preizkušnje, ki jih bodo morali prestati številni verniki, ki ohranjajo pričevanje mojega Sina Jezusa Kristusa.

V Božji hiši se bodo dogajale velike nezaslišanosti in nepredstavljive stvari, da se bodo verniki še bolj zgražali, zaradi zaničevanja vere pa bodo mnogi izgubili vero v Cerkev mojega Božjega Sina.

Satanovo sovraštvo do Cerkve in Evharistije je postalo še hujše in vidnejše kot kdaj koli prej, saj njegovi satanski in masonski agenti, ki so znotraj Svete Cerkve, neutrudno delujejo tako, da  dragoceno Telo, Kri, Dušo in Božanstvo mojega Sina Jezusa Kristusa prezirajo, žaljijo in skrunijo kot nepomembne stvari, ki si ne zaslužijo spoštovanja in čaščenja, ki jim pripada.

Mnogi se sprašujejo in želijo dobiti razsvetljenje o tem, kako naj se v teh temnih časih vedejo in kako naj sprejemajo Jezusa v Evharistiji.

Ureditev za razdeljevanje ali prejemanje mojega Sina Jezusa Kristusa v Evharistiji je za nebesa še naprej enaka. V nebesih se ni nič spremenilo zaradi človeških ukazov in zakonov. Ljudje so tisti, ki morajo ubogati Božje ukaze, izročilo svete Cerkve in njenega pravega Magisterija, in ne Bog, da bi se moral podrediti napakam in spremembam nevernih ljudi, ki s preganjanjem Cerkve in vere uresničujejo svoje grešne interese.

Boga se ne zavaja in se mu ne posmehujte!

Vedno dostojno sprejemajte mojega Sina Jezusa v usta in na kolenih. Ne sprejmite, če vas prisilijo, da naredite nasprotno.

Glede vprašanja o…?

Duhovniki ne smejo nikoli obhajati svete daritve v maskah in rokavicah. To je nespoštovanje Boga, Gospoda nebes in zemlje, in žalitev tako svete in vzvišene skrivnosti, ki jo darujejo.

Naj se nikoli ne dotikajo svetega telesa mojega Božjega Sina z rokavicami in naj ga z rokavicami ne delijo vernikom. Naj ne žalijo več našega Gospoda, ki je že zelo užaljen.

V Fatimi sem vam povedal, da bo Rusija širila svoje zmote, spodbujala vojne in preganjanje Cerkve, da bodo dobri mučeni in da bo Sveti Oče veliko trpel. Vi živite te dni in videli boste, da se bodo preganjanja in trpljenje vse bolj povečevalo, tako da boste morali Sveto Žrtev mojega Sina obhajati na skrivaj, če jo boste hoteli obhajati v pravilni, pravični in sveti obliki, kot to želi Bog.

To zlo proti Cerkvi mojega Sina in Evharistiji se je med Božje služabnike začelo vnašati od leta 1960. V masonskem načrtu je bilo potrebno, da  služabniki mojega Sina sprejmejo sodobne, posvetne ideje, pri čemer so opustili duhovniško obleko in obhajanje Svete Daritve v tridentinski obliki, ki so jo opravljali prej.

Kolikemu zlu bi se izognili, če tega vzvišenega daru za vernike, ne bi z izkrivljenim pogledom na Sveto Božjo Daritev, spremenili v navadno pojedino.

Koliko duhovniških duš se je za večno obsodilo na peklenski ogenj in koliko drugih je v enaki nevarnosti, ker so bili nezvesti Gospodu in so dopustili, da je toliko teoloških zmot in posvetnih idej mnoge duše trenutno pripeljalo v prepad pogube.

Cerkev je bila v tem času hudo ranjena in danes je ponovno ranjena in močno krvavi, ker je bil udarec, ki so ji ga zadali, globok, zaradi česar je omahnila in izgubila moč, ker jo sile teme želijo izbrisati z obličja zemlje in ustvariti novo človeštvo brez Boga, ki sprejema vse vrste zmot, kot bi bile resnica in uči duše, kot če bi bil v vseh teh zmotah prisoten Bog in da bi sprejemal tako velike herezije.

Bog je en sam: Poslušaj, Izrael, Gospod, naš Bog, Gospod je edini!  Oče, Sin in Sveti Duh je edini Gospod nebes in zemlje. Zunaj njega ni drugega Boga in Gospoda. Izven svete Cerkve, ki jo je ustanovil moj Sin Jezus Kristus po delovanju Svetega Duha, ni odrešenja. Tisti, ki ne verjamejo v te resnice, ne bodo vstopili v nebeško kraljestvo. To vseh  učite!

Razsvetlite duše, da bodo odprle svoja srca za Božje resnice in se rešile.

Blagoslavljam te!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja