SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU Z DNE 20.10.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.10.2018

Sveta Mati je prišla še enkrat iz nebes, da nam da njeno nebeško sporočilo. Ona se bori za našo srečo in zveličanje, a ni slišana in niti je ne ubogajo in njeno Brezmadežno Srce trpi zaradi naše upornosti. Kruti časi so pred vrati, ko bodo velike bolečine in trpljenja zadele celotno človeštvo, na način, ki se še ni videl na obličju zemlje. Sedaj je ura naše odločitve, ker tako v Cerkvi in v svetu se je začelo prečiščenje in vse kar je gnilo ne bo dolgo ostalo skrito in na nogah za veliko časa, ker  Angel Božje Pravičnosti, po naročilu Boga bo jasno razkril vse napačne stvari kakor tudi vse laži.

 Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati Kraljica Rožnega venca in Miru prihajam vas prosit, da se odločite za nebeško kraljestvo in se vse bolj oddaljite od človeškega kraljestva, sveta in njegovih prevar. Ne padajte v pasti peklenskega sovražnika. On želi večno pogubljenje vaših duš in vsak dan napada s tolikimi skušnjavami in grehi, da bi izgubili milost in svetost vašega srca, telesa in duš.

Veliko molite, moji otroci, da bi pripadali Bogu. Ne izgubite vero in poguma. Bodite močni in zaupajte v Božjo pomoč mojega Gospoda, ki vas tako ljubi in vam želi dobro. Moji otroci, želim vas voditi k visoki svetosti, toda mnogi izmed vas me ne poslušajo in ubogajo kot Gospod želi.

Naučite se ubogati, da bi zaslužili Gospodovo dobrohotnost in blagoslov. Molite, veliko molite s srcem, ker molitev more spremeniti vse stvari.  Velika trpljenja se približujejo. Posredujte vedno bolj, da bi bilo vse zlo oddaljeno daleč od vsega človeštva.

Sem vaša Brezmadežna Mati in se neutrudno posvečam vsakemu izmed vas za zveličanje. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja