SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU (Vigolo) 11.02.2018


SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU (Vigolo) 11.02.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša nebeška Mati in vas ljubim ter kličem k Bogu. Poslušajte moje povabilo k spreobrnjenju  in molitvi. Bog vas kliče po meni. To je čas, da odprete svoja srca njegovi Božji ljubezni, da bi mogli prejeti v globine luč in milost, mir in ljubezen.

Moji otroci, ne obupujte. Ne oddaljite se od mene in mojega Božjega Sina. Že veliko časa trpim za vsakega izmed vas, za vaše dobro, za vašo srečo in se ne naveličam vas klicati na pravo pot, ki vodi v nebesa.

Veliko molite, otroci moji, da bi pripadali Bogu. Brez molitve ne morejo vaša srca popolnoma pripadati mojemu Sinu Jezusu. Brez molitve v vašem in življenju vaše družine ne morete imeti moči, da premagate temo, s katero vas satan ovija vsak dan in vas poskuša oddaljiti od Boga.

Veliko molite, da premagate vsako zlo in lastno voljo. Molite, da bi z vsem vašim bitjem pripadali mojemu Sinu.

Težki časi bodo prišli močneje in mnogi se bodo oddaljili od poti resnice, ker mnogi slepi vodijo slepe, kot je dejal moj Sin Jezus, in oboji sledijo poti, ki vodi v peklenski ogenj.

Prosite Boga milosti za nehvaležno človeštvo. Prosite odpuščanja za svoje grehe. Kdor ne želi odpreti svojega srca je v nevarnosti, da ga odnese val napak in pomanjkanje vere, ki bo mnoge odnesla zelo daleč od Boga.

Odprite ušesa in srca, da bi razumeli čase in dogodke, ki vam jih je pred veliko časa Bog razodel v njegovi Večni Besedi.

Sprejmite mojo ljubezen v svoja življenja in tako se bodo mnoge milosti spustile iz nebes na vas in na vaše družine.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom je Sveta Mati dejala, da na Praznik Svetega Obličja, sreda po pustu, bo njen Božji Sin prišel blagoslovit svet in na poseben način vse njegove sinove in hčere, bolne na duši in na telesu in naj molimo za njihovo ozdravljenje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja