SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.06.2015 / Manaus /AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.06.2015 / Manaus-AM

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, tako kot vidiš sončne žarke prehajati skozi okensko steklo, ki razsvetljujejo in ogrevajo ves prostor, tako se Božje delo vse bolj širi, osvetljuje in segreva duše, preko mojih svetih sporočil, uničuje kraljestvo teme satana, da ne more ničesar proti Božji Svetlobi, ki izžareva iz src vseh tistih, ki so sprejeli Gospodove klice in želijo vršiti Božjo Voljo.

Nadaljuj in vse daruj v Gospodove roke, celo najmanjše dejanje se spremeni v velike blagoslove in milosti za odrešenje duš. Majhna dejanja darovana Gospodu z ljubeznijo postanejo v njegovih rokah velike stvari. Ne zapravljajte priložnosti, da ne bi Gospodu darovali vse kar delate in združite se  z njegovim Božjim Srcem, opravljajte vsa svoja dejanja v njem in z njim. Gospod bo blagoslovil vsako izvršeno dejanje in bo na vsakega od vas izžareval njegovo božjo luč, ki bo zaslepila satana, zaradi česar bodo vsi njegovi hudobni poiskusi neuporabni pri grešnem človeštvu.

Molite, molite, veliko molite, ker molitev obrodi življenje vaše duše in vseh duš. Iz molitve teče vir nebeških milosti in blagoslovov. Duša, ki moli vse doseže od Srca mojega Božjega Sina, če moli z vero in zaupanjem.

Vedno bodi majhen pred menoj in pred Srcem mojega Sina in vedno bo naš milostni pogled nad teboj in nad tvojo družino.

Blagoslavljam te, da se tvoja duša vedno bolj napolni z močjo, pogumom, lučjo in nebeško milostjo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja