SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER,2.10.2020

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER,2.10.2020

Mir tvojemu srcu!
Sin moj, ti že imaš vse v tvojem življenju: ljubezen mojega Sina, ki te vedno spremlja, moj Materinski blagoslov in moj materinski pogled, ki te vedno varuje. Vse ostale stvari ne služijo ničemur, če niso pod to Veliko milostjo, ki ti jo je Bog daroval. Moli, moli, moli Boga, da ti da moč, modrost in razločevanje, da bi znal se upreti tem težkim časom, ki povzročajo razdejanje Sveti Cerkvi in vsemu svetu.
Cerkev mojega Božjega Sina je bila strašno ranjena zaradi ločitev in napak. Hodi brez moči, opotekaje in poskuša ostati na nogah. Njeni sovražniki ji hočejo kmalu zadati usodni udarec, da jo popolnoma uničijo v njenih temeljih in odnesejo čim večje število duš na pot pekla. Moli, moli, veliko moli, bori se proti vsakemu zlu, da bo premagano. Velik škandal in preganjanje se bodo zgodili znotraj Božje Hiše in mnogi bodo izgubili vero. To se bo zgodilo zaradi dogovorov, narejenih v skritosti s sovražniki vere. Ne dogovarjamo se s tistimi, ki se bojujejo proti Resnici, da ne bi bili sostorilci njihovih del teme, ampak se moramo boriti, da bi se vsaka napaka in zlo oddaljilo od Svete Cerkve in od Bogu tako dragocenih duš.

Prosim vse moje otroke, da darujejo molitve in pokoro, da bi se toliko zla čim prej oddaljilo, v nasprotnem primeru bodo prišla velika trpljenja in mnogi bodo jokali.

Moj ljubljeni sin, blagoslavljam tebe in vse človeštvo: v Imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja