SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 20.03.2021, ITAPIRANGA/AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.03. 2021 EDSONU GLAUBER – ITAPIRANGA/AM

Mir tvojemu srcu!
Sin moj, Božje usmiljenje, neskončno in večno, se razliva na človeštvo a malo jih je, ki ga sprejmejo in ohranijo. Bog uporablja različne načine, da bi človeštvo privedel čim bližje k svojemu Usmiljenemu Srcu.

Mnogi moji otroci zavračajo Božjo pomoč, ko živijo grešno življenje: prešuštva, ločitve, nezvestobe in nečistosti. Tudi v teh časih teme in bolečine se ne spremenijo in nadaljujejo z grešnim življenjem.

Moli, sin moj, moli za spreobrnjenje grešnikov, zakrknjenih in trmastih v grešnem življenju in žalitvi Boga. Ti, če se ne bodo skesali, bodo veliko trpeli, sedaj v tem življenju in tudi v drugem. Oni kličejo nase velike bolečine in trpljenja. Oni kličejo zase peklenski ogenj.

Jaz posredujem pred Božjim prestolom za spreobrnjenje in odrešenje vseh mojih otrok. Želim jih vse nekega dne z menoj v nebesih.

Molite, da bi mogli zaslužiti slavo Nebes. Nebesa so čista, čudovita in vaš resnični prostor pripravljen od Gospoda za vsakega od vas. V nebesih ni bolečine, ni joka, ni trpljenj, samo večna sreča in mir.

Ljubim vas in s svojim Brezmadežnim Srcem, polnim Božje ljubezni, vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja