SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER – 18.12.2020 – Manaus-AM.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER – 18.12.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, prišlo bo veliko preganjanje in mnogi bodo trpeli. Že dolgo kličem svoje otroke k molitvi in ​​spreobrnjenju, vendar me mnogi niso poslušali in se niso želeli spreobrniti, zdaj pa morajo prenašati velike bolečine in trpljenje, da bi imeli priložnost pokazati Gospodu, da se želijo spremeniti in postati dobri.

Greh, kadar ne pride na dan s kesanjem in zakramentom, pride na dan skozi bolečino, kri in preganjanje.

Moli, moj sin, veliko moli, ker bodo zlobni ljudje uničili  veliko družin in v tej bitki med dobrim in zlim

je ogroženih veliko človeških življenj.

Satan želi smrt: ne samo duhovno smrt mnogih duš, ampak fizično smrt, da poteši njegovo sovraštvo proti človeštvu, ki je ustvarjeno po Božji podobi in sličnosti.

Jaz, Mati Božja in Mati vsega človeštva, prihajam, da rečem svojim otrokom, naj se zatečejo v moje Brezmadežno Srce, naj se mi vsak dan posvetijo in jim obljubim materinsko varstvo in mojo pomoč v  najtežjih trenutkih.

Tolaži moje Boleče in Brezmadežno Srce, ranjeno in žaljeno, tako, da bo zadoščeno Božji pravičnosti, ki želi strašno kaznovati nehvaležno človeštvo na način, ki se ga še ni videlo.

Moj sin, moli in zadoščuj. Tako boš pritegnil dobrotljivi Gospodov pogled nase in na svojo družino.

Jaz sem z vso mojo Materinsko ljubeznijo vedno ob tebi   in te blagoslavljam, kakor tudi vse moje otroke dobre volje: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati je bila žalostna in je jokala. Ko sem poslušal njene besede sem začutil veliko bolečino v mojem srcu, zaradi njene zaskrbljenosti za človeštvo, ki je gluho in nehvaležno in je ne želi poslušati in se noče spreobrniti. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja