SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU 20.2.2021

Sporočilo 20.2.2021

Moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz, vaša Mati, vam pravim: bodite močni, bodite zvesti Mojemu Sinu Jezusu, ker bo marsikje po svetu prišlo preganjanje za tiste, ki ne sprejemajo zla in laži, ki jih želijo vsiliti v življenja vseh, ki služijo Gospodu. Hudič želi uničiti vaša življenja in vaše družine, vendar vas prosim, da se posvetite našim trem svetim Srcem združeni, da boste v njih in pod našim plaščem zaščite.

Težki in boleči dnevi bodo prišli na svet in veliko bo število tistih, ki bodo zaradi strahu in pomanjkanja poguma izdali Mojega Sina Jezusa. Ne obupajte in ne oddaljite se od poti resnice, kajti ta pot vas vodi v nebesa.

Molite, molite veliko, vsak dan sveti rožni venec in Bog vam bo podelil velike milosti iz nebes in vam dal moč, pogum in svoj božanski mir, ki premaga vse zlo.

Blagoslavljam vas vse: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

To je sporočilo, ki nam ga je naša Sveta Mati dala danes in vsemu človeštvu.

Presveto Srce Jezusovo, Brezmadežno Srce Marijino in Prečisto Srce sv. Jožefa, posvečam ti ta večer: svoj um (+na čelu), svoje besede (+na ustnicah), moje telo (+na prsi), moje srce (+pod levo ramo) in mojo dušo (+pod desnim ramenom), da bo tvoja volja storjena po meni ta večer. Amen!

Hvaljen bodi naš Gospod Jezus Kristus, hvaljen na veke!

Hvaljen bodi naš Gospod Jezus Kristus, hvaljen na veke!

Hvaljen bodi naš Gospod Jezus Kristus, hvaljen na veke!

————–

Vsakič, ko molimo križev pot, prejmemo od Gospoda veliko, veliko milosti in mnogi tega ne razumejo. Jezusov Križev pot uniči veliko zla na svetu. Ponižuje satana.

Hvala vsem, objem. Naj nas Bog še bolj združi v molitvi za zveličanje duš. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja