SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU DNE 30.11.2019 – MANAUS- AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU DNE 30.11.2019 Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in vas kličem k Bogu, danes in vedno. Zapustite pot grešnosti, da bi začeli novo življenje v ljubezni do mojega Božjega Sina, sveto življenje, kjer naj njegova ljubezen kraljuje v vaših srcih in sveti v vaših življenjih ter izžareva življenje in milost na vse duše, ki se nahajajo v temi, slepe od satana.

Molite, da bi imeli moč premagati hudičeva zapeljevanja. Ne zavajajte se, hudičeva veselja so iluzorna in minljiva, zasužnjijo vaše duše in jih vodijo v pekel.

Molite Rožni Venec  in vsi okopi greha bodo uničeni in osvobojeni boste svojih vezi, da boste Gospodu služili v življenju milosti in svetosti.

Odpovejte se svetu, žrtvujte lastno voljo, da bi izpolnjevali Božjo voljo. Zapomnite si moji otroci: karkoli zapustite v tem svetu, boste v Kraljestvu mojega Sina prejeli stokrat več. Vse, kar naredite zame in mojega Sina Jezusa, ne bo pozabljeno.

Jaz vas ljubim in vam rečem: bojujte v teh časih grozne duhovne bitke s srcem, s postom, z žrtvami, ki jih z ljubeznijo darujete mojemu Sinu Jezusu. Vsaka molitev in žrtev je dragocena, da bi popravili strašne grehe, ki so storjeni na svetu.

Mnogo grehov je storjenih znotraj Božje hiše, ki zelo žalijo Gospoda. To so škandali življenja brez Boga, ki jih storijo Gospodovi služabniki. Nikoli še ni bil moj Sin toliko žaljen kot sedaj, v teh časih, ko so duhovniki spremenili svoja življenja v blato nečistosti.

Molite za nezveste Služabnike, da bi se pokesali svojih grehov in dali dober zgled, v nasprotnem primeru jih bo Gospod strašno kaznoval.

Upognite svoja kolena na tla in prosite Boga usmiljenja zanje. Poslušajte moje klice, sprejmite moje besede v svoja srca. Živite moja sporočila z ljubeznijo in vero. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja