SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 9.11.2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 9.11.1918

Sveta Mati je prišla v spremstvu Nadangela Rafaela. Prišel je po naročilu Gospoda, da blagoslovi bolnike in prisotne ter nas zaznamuje s križem na čelu. Deviška Mati nam je dala sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati prihajam iz nebes vas tolažit in lajšat vaša trpljenja. Popolnoma vse izročite Božjemu Srcu mojega Sina Jezusa, v zadoščenje za vaše grehe in grehe vsega sveta.

Ali vi ljubite Jezusa? Potem delajte pokoro za svoje grehe in opustite napačne stvari in sveti poti Boga, ki vas vodi v nebesa.

Otroci moji, svetost se ne pridobi brez križa in trpljenja. Naučite se  biti v svojem življenju z mojim Sinom Jezusom po križu, ga sprejeti z vero in ljubeznijo.

Tolažiti in olajšati vaša trpljenja ne pomeni vam odvzeti trpljenja v vaših življenjih. Kot sem stala ob strani mojemu Božjemu Sinu na dan njegovega mučeništva, tako sem ob strani vsakemu izmed vas, da vam pomagam z ljubeznijo vse darovati Nebeškemu Očetu.

Molite, molite, veliko molite Rožni Venec za grešni in nehvaležni svet, ki noče vedeti za Boga. Kadar vi molite se mnoge milosti in blagoslovi spustijo iz nebes na vas in na vaše družine.
Bog vas kliče k spreobrnjenju vsak dan a najde mnogo zaprtih in zakrknjenih src.

Ustanovite molitvene skupine, da bi prosili za dobro človeštva. Blagoslavljam vse skupine, ki so se ustanovite v mojo čast in, ki živijo moja sporočila ter sledijo moje nasvete in navodila, ki jih dajem v vsakem mojem sporočilu. Te skupine so vedno v mojem Brezmadežnem Srcu in ne bodo nikoli odšle. Pogum, ne obupujte! Vaša Mati sem tu, da vam pomagam.

Srečna sem z vašo prisotnostjo in vse prosim, da se vsak dan spomnite prositi posredovanje Svetega Rafaela, kajti on vam bo pomagal v tem težkih časih premagati napade hudobnih duhov, ki vas napadajo preko malignih in duhovnih bolezni, vas uničujejo, da bi izgubili moč in duha za molitev.

V tem trenutku je Nadangel Gabrijel zaznamoval z znamenjem križa vsako prisotno osebo na prikazovanju. Vsakemu romarju je ostal svetleči križ na čelu.
Prosite njegovega varstva in posredovanja in Gospod vam bo podelil velike milosti in blagoslove. Molite, molite, veliko molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja